Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Лібертадорес
| Оновлено 28 вересня 2023, 03:45
415
0

Флуміненсе – Інтернасьонал. Прогноз і анонс на півфінал Кубка Лібертадорес

Поєдинок відбудеться 28 вересня о 03:30 за Києвом

| Оновлено 28 вересня 2023, 03:45
415
0
Флуміненсе – Інтернасьонал. Прогноз і анонс на півфінал Кубка Лібертадорес
Getty Images/Global Images Ukraine

28 вересня на «Маракана» пройде перший матч 1/2 фіналу Копи Лібертадорес, у якому «Флуміненсе» зустрінеться з «Інтернасьоналом». Старт поєдинку заплановано на 03:30 за київським часом.

Флуміненсе

Команда останнім часом набрала непоганих обертів. Минулого сезону вона прийшла до фінішу третьою в рамках місцевої Серії А – так, було й краще (це 4-разовий чемпіон країни), але загалом більш ніж гідний результат. Наразі є всі шанси його повторити на внутрішній арені. Але головна боротьба розгортається у Копі Лібертадорес, де бразильці лише одного разу у своїй історії пробивалися у фінал. До повтору цього результату залишається подолати ще 1 бар'єр. Вийшовши з групи, де грали Стронгест, Спортінг Крісталь і, головне, Рівер Плейт, потім команда воїнів змогла розібратися у плей-оф послідовно з Архентінос Хуніорс (нічия на виїзді та 2:0 вдома) та Олімпією Асунсьйон (з парагвайцями впевнено виграли обидва поєдинки).

Інтернасьонал

Клуб, з одного боку, у чомусь навіть статусніший за свого суперника. Так, він усі свої 3 чемпіонства у Бразилейрао брав майже півстоліття тому, у 70-ті роки минулого сторіччя. Але при цьому в інтервалі 2006-2010 виграли двічі Копу Лібертадорес і 1 раз Копу Судамерикана. Але вже після цього гранд вилітав до Серії В, та й загалом займає місця нижче за Флу. 2022-го колорадос раптом застрибнули на 2-е місце, але після віце-чемпіонства, у цьому розіграші йдуть у середині, без шансів практично піднятися хоча б у топ-6. Очевидно, що чимало сил у представника Порту-Аллегрі забирає саме похід у Копі Лібертадорес. Адже після відносно простої групи (Індепендьєнте Медельїн, Насьональ, Метрополітанос) на бразильців вже в 1-му раунді плей-оф чекав грізний Рівер Плейт. Чемпіона Аргентини пройшли по пенальті, обмінявшись перемогами 2:1. А ось із Боліваром у 1/4 вийшло простіше: 1:0 на виїзді, 2:0 вдома.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Інтернасьонал виграв обидва поєдинки, 1:0 та 3:0. Але влітку Флуміненсе встиг узяти реванш, перемігши 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори схильні чекати на нову перемогу приймаючої сторони. Але це перший поєдинок найважливішого етапу, і навряд він буде видовищним - чекаємо тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина
Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6
Автобус ПСЖ залишив стадіон у Дортмунді без Мбаппе. Стала відома причина

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Ще один камбек. Завацька вперше за рік обіграла суперницю з топ-100
Теніс | 02 травня 2024, 15:12 6
Ще один камбек. Завацька вперше за рік обіграла суперницю з топ-100

Катаріна виявилася сильнішою за Анну Бондар у Вісбадені

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.