Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 вересня 2023, 21:45
2626
0

Дженоа – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 28 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 28 вересня 2023, 21:45
2626
0
Дженоа – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

28 вересня на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 6-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зустрінеться з «Ромою». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Дженоа

Клуб сподівався на стабільний прогрес після того, як його викупили американці із 777 Partners. Але й тут спочатку довелося набити собі чималих гуль: вже за нових власників команда, незважаючи на активне посилення складу, спікірувала до Серії А. Благо, що в результаті тренерський пост зайняв Альберто Джилардіно, і, незважаючи на відсутність тренерського досвіду, вивів грифонів назад у Кальчо з першої ж спроби - адже отримав посаду вже по ходу розіграшу, прийнявши колектив у кризі. У найвищому дивізіоні команда з Генуї дивувала то зі знаком плюс, то мінус: обіграла Лаціо, причому в гостях, і ділила очки на виїзді з Наполі, але при цьому була вдома розгромлена Фіорентиною і досить очікувано поступилися на полі Торіно, а минулого туру - й Лечче.

Рома

Команда все ще грає під керівництвом Моурінью. Але минулий сезон у джалороссі вийшов гіршим, ніж попередній: і фінал єврокубка був програний (нехай, на відміну від 2022-го, грали за титул не Ліги конференцій, а більш статусної Ліги Європи), і в Кальчо позиції втратили. Двічі Особливий програв гонку за повернення до Ліги чемпіонів, але йому все ж таки дали ще 1 шанс - вже очевидно останній. І поки що немає впевненості, що вовки, які отримали низку цікавих новачків, додадуть. Вони стартували в Лізі Європи на полі Шерифа, із непростою перемогою за рахунок голу Лукаку на 67-й хвилині. При цьому в Серії А почали з 1-го очка в 3-х турах (нічия з Салернітаною при 1:2 як з Вероною, так і з Міланом), і тільки потім знищили Емполі, якому забили 7 голів. З міцнішим Торіно забили лише одного разу, і на 85-й хвилині пропустили у відповідь.

Статистика особистих зустрічей

Після 4-х перемог Роми у лютому минулого року грифони взяли хоча б нічию – але вилетіли. Втім, на початку вже 2023-го джалороссі знову змогли перемогти, 1:0.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у гостей. Але обидва клуби не блищать, тому використовуємо ставку на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.