Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 вересня 2023, 06:14
6981
13

НАДЄЇН: «MEGOGO – це грабіж українського футболу. Ми підемо іншим шляхом»

Президент «Вереса» розповів, чому розпрощалися із транслятором матчів

| Оновлено 30 вересня 2023, 06:14
6981
13
НАДЄЇН: «MEGOGO – це грабіж українського футболу. Ми підемо іншим шляхом»
ФК Верес Рівне. Іван Надєїн

Президент «Вереса» Іван Надеїн заявив, що його клуб припиняє співпрацю з MEGOGO, а подальші домашні поєдинки клубу в УПЛ можна буде дивитись на клубному YouTube-каналі:

«Те, що нам пропонує MEGOGO, коли ми їм платимо за трансляцію, а вони нам безкоштовно в себе показують і отримують за це гроші – це грабіж українського футболу. Не великі лозунги, які каже MEGOGO, мовляв, вони за розвиток українського футболу.

Мені навіть більше подобається концепція, яка реалізована в УПЛ-ТБ, якою займається «Рух». Вони самі власники каналу, вони самі транслюють, вони самі набивають свою аудиторію, вони запрошують також інші клуби. Це хоча б більш логічно.

MEGOGO пропонує історію, яка мені просто незрозуміла. Добре, ми їм дали період перших кількох турів, вони попросили ще два. Вони просто фактично користуються необізнаністю клубів, неможливістю прийняти якісь рішення. Вони просто цим користуючись, отримують безкоштовний контент, на якому самі заробляють.

Я вважаю, що це неправильно. Це не по партнерському. Ми точно з MEGOGO працювати не будемо. Ми відкриті до УПЛ ТБ, якщо клуби знайдуть якесь рішення. Поки ми йдемо своїм шляхом. Ми йдемо як VERES TV, пробуємо цей шлях і завжди відкриті до об’єднання та відкриті до діалогу. Але, вибачте, не з MEGOGO».

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vovei
А какая разница мне? И там и там на платной основе. 
aleks8-48
Слава Богу,что нашелся хоть один нормальный челвек,который раскусил этих хапуг. 
Людмила Павловська
Молоді футбол не цікаво. А простий вболівальник не може платить за все. Я 400гр плачу за ТБ  + інтернет , + мобільний. російські сайти безкоштовно показують наш футбол. Сьогодні дивалась Верес - Шахтар. Як їм це вдається.
Выталкиватель парашутистов
Поспешил Надеин с таким заявлением... А если павелку не посадят на зону и наш справедливый суд снимет с него все обвинения? После такого поворота павелка в бараний рог скрутит этого Надеина... Ох, поспешил он....
AndiM
Мегого це проєкт сина іпанутого корупціонера чєрнавєцкага. Хто на це підписаний той туп...... єбл....
bunya13101974
Я не розумію до чого тут Мегого, пул транслює і Сетанта, і світ тв, і київстар тв. Чому саме Мегого? До речі, на Мегого підписаний не перший рік, у них завжди гарна картинка і якісні коментатори!