Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 27 вересня 2023, 00:46
2893
0

Жіноча збірна України програла другий матч у Лізі націй

Українки програли Польщі

| Оновлено 27 вересня 2023, 00:46
2893
0
Жіноча збірна України програла другий матч у Лізі націй
УАФ

Жіноча збірна України провела другий поєдинок у групі В3 Ліги націй. Суперником нашої команди стала Польща. «Синьо-жовті» стартували в євротурнірі з поразки від Сербії (1:2), а полячки обіграли Грецію (3:1).

У першій половині зустрічі було небагато гольових моментів, але господарки поля атакували гостріше. Одна з їхніх атак завершилася прострілом із лівого флангу, який замкнула Пайор. Подвоїти перевагу Польщі могла Паділья, але Самсон вдало зіграла на виході та заблокувала удар суперниці.

Українки не могли налагодити комбінаційну гру та рідко наближалися до штрафного суперниць. Активністю на лівому фланзі виділялася Козлова, але її зусиль було мало для створення гострих ситуацій.

Після перерви «синьо-жовті» заграли інтенсивніше, але гострота, як і раніше, виникала біля наших воріт. У середині другого тайму Пайор ударом головою оформила дубль, а оформити хет-трик їй завадила Самсон, яка зреагувала на удар суперниці з кута штрафного майданчика.

Ближче до кінця зустрічі українки скоротили різницю в рахунку: Шматко замкнула навіс зі штрафного від Петрик. «Синьо-жовті» великими силами намагалися вирвати нічию і були близькі до цього. У компенсований час Глущенко ледь не вийшла віч-на-віч з голкіпером, але Грец ціною червоної картки зупинила нашу футболістку.

Наприкінці жовтня жіноча збірна України проведе два матчі Ліги націй проти Греції.

Ліга націй. Група В3. 2-й тур.

Польща – Україна – 2:1

Пайор (22, 67) – Шматко (80)

Камчик (66), Врубель (92) – Панцулая (15), Кравчук (69), Петрик (90)

Грец (93, груба гра)

Польща: Кенжинек, Вянковська, Зеневич, Грец, Матисік, Лефелд (Собаль, 85), Паволлек, Грабовська, Камчік (Шимчак, 94), Пайор, Паділья (Врубель, 70)

Україна: Самсон, Петрик, Шматко, Корсун, Подольська, Панцулая, Семків, Андрухів (Гірін, 46), Козлова (Глущенко, 68), Калініна (Кравчук, 46), Овдійчук

Арбітр: Ельвіра Нурмустафіна (Казахстан)

Міський стадіон (Гдиня, Польща)

УКРАЇНА – ПОЛЬЩА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.