Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 26 вересня 2023, 18:58
1005
15

ЧЕФЕРІН: «Забороняючи дітям брати участь у змаганнях, ми дискримінуємо їх»

Голова УЄФА – про рішення щодо російських команд U-17

| Оновлено 26 вересня 2023, 18:58
1005
15
ЧЕФЕРІН: «Забороняючи дітям брати участь у змаганнях, ми дискримінуємо їх»
Getty Images/Global Images Ukraine. Александер Чеферін

Президент Європейського футбольного союзу Александер Чеферін прокоментував рішення знову допустити до турнірів під егідою організації юнацькі збірні Росії віком до 17 років.

«Дискваліфікація УЄФА щодо російських дорослих команд, яка триває, відображає прагнення зайняти позицію, спрямовану проти насильства й агресії. УЄФА має твердий намір дотримуватися цієї позиції доти, доки не закінчиться війна і не буде відновлено мир. Однак, забороняючи дітям брати участь у наших змаганнях, ми не тільки не визнаємо й не підтримуємо фундаментальне право на їхній всебічний розвиток, а й безпосередньо дискримінуємо їх. Надаючи дітям можливість грати і змагатися зі своїми однолітками з усієї Європи, ми інвестуємо в те, що, як ми сподіваємося, стане яскравішим і здібнішим майбутнім поколінням і кращим завтрашнім днем», – заявив 55-річний словенець Чеферін.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир  одесский
Ти довбойоб, іди поясни українським дітям чому вони повинні прокидатися не від поцілунків матері і обіймів батька, а від завивання сирен тривоги і звуків вибухів, чому вони повинні жити в чужих країнах окремо від своїх батьків, чому вони стали сиротами і повинні в 21 сторіччі в центрі Європи хоронити своїх рідних які загинули на війні і під завалами будинків які розбомбили батьки тих кого ти хочеш допустити на європейську спортивну арену! Хуйло ти кончене!
vitaha33
Ці діти за рік стануть військовозобов'язаними і будуть неподитячому вбивати українців. Корупція немає національності, гроші роблять все
Serhii P.
ти кончена продажна, брехлива мразота! А нічого, що кацапська молодь в юнармії готується вбивати українців?
orakin29
Яку ж він уйню постійно несе.А де батьки цих дітей?Десь під Бахмутом,чи Мелітополем.
luceorius
 Яка зворушлива турбота про putler-jugend ! навіть самі фюрери досі нічого подібного не виявляли. Даруйте, товарищ-herr чеферін, але це рафінований колабораціонізм.
Віталій Ткачук
Скільки якцапи платять цьому придурку? Він не бачив скільки  українських дітей вбив мордор? А вони теж могли б грати в футбол! Кондом кончений.
Lex Aries
Орден князя Ярослава Мудрогоза визначний особистий внесок у підтримку футболу в Україні, розвиток європейського футбольного руху...
Це в вікіпедії Чеферіна
________________________
Цікаво, а який саме він внесок зробив в розвиток українського футболу!?
І це ж було з ініциативи Павелка
Выталкиватель парашутистов
Не могу даже представить, сколько Газпром отвалил этому ублюдку вместе с его продажным  Исполкомом, за такое решение... Кстати, павелка тоже член этого Исполкома...
Serhii P.
Фактично, це пробний камінь, потім під гаслом "спорт поза політикою" допустять і всі інші московитські футбольні збірні та команди. Чеферін - продажна гнида!
Выталкиватель парашутистов
А где наше славное ОПГ УАФ и его самые лучшие в мире коррупционеры,пардон, функционеры? Где многотысячные толпы отрядов костюченка с транспорантами " Геть  Чеферина!"... Слабо?
Kovalchuk
Просто пидар
KIEWADIM
тридвараз. плюнуть ему в харю
Lev17.
Це діти підарасів
Volodya
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GloryUkraine
Колись було:" О спорт-ти мир", а зараз перетворилося за допомогою отаких покидьків, як Чиферін, на :" О спорт- ти ГІМНО".
😒😒😒