Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 жовтня 2023, 20:50
10842
13

Мирон МАРКЕВИЧ: «Коломойський знищив Дніпро»

Наставник «Карпат» прокоментував судову справу Коломойського

| Оновлено 27 жовтня 2023, 20:50
10842
13
Мирон МАРКЕВИЧ: «Коломойський знищив Дніпро»
ФК Карпати. Мирон Маркевич

Колишній наставник «Дніпра», а сьогодні головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич прокоментував судову справу Ігоря Коломойського.

«Коломойський знищив «Дніпро». Знищив клуб з 100-річною історією. Я не знаю, що там говорив Циганик, то його право – казати те, що хоче. Я просто знаю, що футбольний клуб «Дніпро» знищив Коломойський. Ось і все.

Не хочу у це влазити. Я просто називаю факти, бо я був там. Була команда, «Дніпро». А він її просто знищив. Немає славетного «Дніпра», 2 рази чемпіонство брали, грали у фіналі Ліги Європи. І такого клубу немає. Є клони – «Дніпро-1», незрозуміло, що то таке», – сказав Маркевич.

Мирон Маркевич був головним тренером «Дніпра» з 2014 по 2016 рік та виводив команду в фінал Ліги Європи сезону 2014/15.

Оцініть матеріал
(120)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Мирон прав
Alexander Киев
Браво! Нарешті відома людина назвали все по факту.
nick07
в принципі то він правий, але ж він також був у структурі клубу в той період....
На жаль, але олігархічний футбол саме такий - поки це цікаво власнику то вкладає гроші в клуб, набридло - кинув і грайтесь собі самі
Злий Глобинець
На місці Мирона Богдановича я б подав позов про стягнення боргів Дніпра з Коломойського. І дав би покази слідству, щоб завели справу про штучне банкрутство ФК Дніпро. Ясно ж як божий день, що у Бєні гроші для фінансування клубу були.
Выталкиватель парашутистов
Коломойский при помощи футбольной команды, да и других команд, отмывал преступные деньги - наворованные у нас с вами. И Маркевич, правдоруб наш, жил как сыр в масле на эти наворованные деньги. Потом ему дали под зад и наш борец за справедливость запел другую песню. Почему в футболе нашем собираются одни бандиты, преступники, мошенники всех мастей и обыкновенные дебилы? Какой фильтр надо поставить перед входом в Дом футбола, чтобы туда не попадали такие как павелка, Записоцкий, Маркевич, Беланов, Блохин, Костюченки и прочие залетные?
AutumnBridge
Пан Коломойский  прервал и закончил историю советского!!! футбольного клуба.  Теперь вместо него  появился настоящий украинский Днепр-1.  Это же в духе времени и требований сторонников национального возрождения.  Странно  что этому примеру не последовали другие клубы. Но если Днепр это река., то всякие советские динамы, торпеды, роторы, статоры можно было бы давно перевоплотить в чисто украинские независимые от прошлого клубы.  Как Рух или Левый берег.
Свободу Игорю Коломойскому.
vovei
Недавно слышал от него,что и Суркис знищив динамо. Одуренный эксперт. Ничего толком не добился в футболе. Балабол.