Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 26 вересня 2023, 21:44
731
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Ми дамо гарний бій»

Головний тренер «Вереса» розповів про підготовку до гри з «Шахтарем»

| Оновлено 26 вересня 2023, 21:44
731
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Ми дамо гарний бій»
НК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер «Вереса» Сергій Лавриненко розповів про підготовку до гри 1/8 фіналу Кубку України з донецьким «Шахтарем»:

«Зараз у наш дуже короткі паузи між матчами. Тому потрібно правильно розподілити навантаження. За два дні якось натренувати фізичні кондиції – неможливо. Але потрібно якісно відновлюватися. В таких умовах грають усі. І ми їх приймаємо.

Конкретно до гри із «Шахтарем» не готувалися Андрій Блізніченко, Денис Балан, Віталій Дахновський і Дмитро Кльоц. Всі інші працюють в загальній групі.

«Шахтар» – грізний суперник. Розуміємо силу цієї команди. Грати з ними у відкритий футбол дуже важко. В них потужна лава запасних, можуть вдаватися до ротації. В нас немає таких великих можливостей. Але ми битимемося за кожен м'яч.

Ми не сподіваємося на подарунки від «Шахтаря». Суперник теж грає на перемогу у кожному матчі. Такі команди не можуть жертвувати якимись турнірами. Тому ця гра буде дуже важкою. Але ми дамо гідний бій».

Нагадаємо, кубкове протистояння між «Вересом» та «Шахтарем» відбудеться вже сьогодні, 26 вересня о 17:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.