Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 вересня 2023, 11:09
5238
1

Вихованець Динамо розповів, як Суркіс покарав його за бійку

Максим Казаков під час виступів за дубль киян потрапив у неприємну історію

| Оновлено 26 вересня 2023, 11:09
5238
1
Вихованець Динамо розповів, як Суркіс покарав його за бійку
ФК Зоря Луганськ. Максим Казаков

Вихованець «Динамо» та ексхавбек «Зорі» Максим Казаков розповів, чому не скористався своїм шансом потрапити в основу київського клубу на прикладі історії з порушенням режиму.

– Історія була така. Після однієї з ігор за дубль пішли ми із хлопцями в клуб Vodka Grill на Позняках. Там у наших знайомих виник словесний конфлікт з однією компанією. Ми вплуталися у це й натрапили на якогось борця, який нам трішки надавав. У мене розсічення було на лобі, а у Вадима Солдатенка зламаний ніс.

Наступний день був вихідний, а потім ми приїхали на базу «Динамо», аби показатися лікарю. Він нас оглянув і сказав, що треба їхати в «Борис», бо треба було шви накладати.

Ну, і ми додумалися поїхати в лікарню в екіпіровці «Динамо», а не в цивільному одязі. Сидимо на поверсі вже, чекаємо, поки лікар нас прийме. І тут на поверх заходить Ігор Михайлович з лікарем та своєю охороною.

Ми капюшони натягнули, а він підходить, підіймає наші підборіддя та каже: «О, хлопці, привіт! А що ви тут?». Ми: «Здрасьтє».

Намагалися щось на ходу придумати, але, вочевидь, Суркіс не дуже нам повірив. Відправив нас на розмову до начальника охорони «Динамо». Він нам одразу сказав: «Хлопці, краще одразу кажіть правду, бо все одно ми перевіримо та дізнаємося». Довелося розповідати, як було діло насправді.

– І чим ця історія завершилася?
– Вже після цих подій викликав нас Суркіс себе на килим та дав дуже хорошого прочухана. Плюс оштрафував на три зарплати.

– Як ви покидали «Динамо»?
– У мене завершився контракт. За дубль я грати вже не міг за віком, а у першій команді на мене не розраховували. Мені тоді зателефонував Шаблій та сказав, що я, Михайличенко та Лєднєв їдемо в «Зорю». Вони вдвох в оренду, а я – на контракт.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Пішли ми з хлопцями у клуб Vodka Grill...
Алієв і Мілевський на пенсії, але їх справа живе