Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 26 вересня 2023, 11:19
1040
0

Сімоне ІНДЗАГІ: «Арнаутович – це велика втрата»

Тренер «Інтера» розповів про кадровий стан своєї команди

| Оновлено 26 вересня 2023, 11:19
1040
0
Сімоне ІНДЗАГІ: «Арнаутович – це велика втрата»
ФК Інтер. Сімоне Індзагі

Головний тренер міланського «Інтера» Сімоне Індзагі прокоментував виїзну перемогу своєї команди проти «Емполі» (1:0), яка стала для міланців п'ятою з п'яти в чемпіонаті.

«Ми були терплячими і грали дуже добре. Ми створили купу моментів і не змогли їх реалізувати, а потім в останні 15 хвилин першого тайму трохи відійшли від темпу. Але до другого тайму ми підійшли правильно і гол Дімарко допоміг нам у цьому.

Арнаутович? Найближчими днями ми зробимо тести. Це єдина погана нота дня, тому що у нього все було добре, коли він прийшов. Він відчув щось у своєму суглобі. Доведеться почекати і подивитися.

Павар? Він дуже добре виступив праворуч. Вони з Маттео зіграли чудово. Павар прийшов дуже мотивований і ідеально вписався в те, як ми хочемо грати. Ми усвідомлюємо його цінність для нас. Він чудова покупка і йому потрібно продовжувати, як він це робить.

Арнаутович - це велика втрата. Ми знаємо, як важливо мати чотирьох нападників, щоб мати можливість ротації. Очевидно, мені доведеться все оцінити. У нас є Классен і Мхітарян, які можуть грати вище на полі в ролі другого нападника, але ми почекаємо і побачимо після повернення Арнаутовича. Є також Сенсі, ще один гравець, який буде корисним для нас у майбутньому.

«Інтеру» не потрібно надсилати жодних повідомлень. Ми добре розпочали кампанію чемпіонату, але зіграли лише п'ять ігор. Все може швидко змінитися. Нам потрібно зберігати ту ж мотивацію і концентрацію, але є багато ігор, і нам просто потрібно залишатися в нашій грі.

Я дуже задоволений. Гравці знають, що нам знадобляться всі, і всі вони мотивовані. Вони усвідомлюють, що повинні змушувати мене думати на кожному тренуванні. Всі хочуть грати, щоб допомогти «Інтеру» досягти поставлених цілей», – сказав Індзагі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.