Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 27 вересня 2023, 17:41
560
0

Володимир БЕЗУБ'ЯК: «Допускати такі помилки – неприпустимо»

Тренер «Руха-2» – про гру з «Чайкою»

| Оновлено 27 вересня 2023, 17:41
560
0
Володимир БЕЗУБ'ЯК: «Допускати такі помилки – неприпустимо»
ФК Рух. Володимир Безуб'як

Головний тренер другої команди львівського «Руха» Володимир Безуб'як прокоментував поразку своєї команди від «Чайки» (1:2).

«Ми сьогодні грали із конкурентом у турнірній таблиці і якби перемогли, то могли б наздогнати групу лідерів. На жаль, не вдалось це зробити. В першому таймі «Чайка» використала дві позиційні помилки нашої команди. Це був індивідуальний технічний брак і допускати такі помилки – неприпустимо.

Водночас ми створили багато моментів, були хороші комбінації. Але гравцям не вистачило індивідуальної майстерності і точних ударів у завершальній стадії. У другому таймі команда підсіла фізично і на поле вийшла група молодих гравців, тому було мало моментів. Результатом я незадоволений, але задоволений тим, як команда грала у першій половині матчу.

Молодим гравцям потрібно отримувати досвід гри на високому рівні із дорослими опонентами. Після таких матчів їм буде набагато легше, адже вони ставатимуть впевненішими і братимуть на себе ініціативу. Це кандидати в юніорські збірні і вони мають отримувати ігрову практику.

Звичайно, що з дорослими футболістами їм поки важко грати, це певний ризик для команди, але потрібно думати про майбутнє. Втім, саме у таких матчах покращується виконавська майстерність», – сказав Безуб'як.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.