Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 27 вересня 2023, 20:00
8492
12

Вільярреал – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 27 вересня о 20:00 за Києвом

| Оновлено 27 вересня 2023, 20:00
8492
12
Вільярреал – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

27 вересня на «Кераміка» пройде матч 7-го туру Прімери, в якому «Вільярреал» зустрінеться з «Жироною». Старт поєдинку заплановано на 20:00 за київським часом.

Вільярреал

Команда встигла змінити наставника після початку розіграшу. Кіке Сетьєн начебто непогано справлявся, коли сам рік тому обійняв посаду після відходу Унаї Емері в Астон Віллу, навіть підняв підводників на 5-е місце в Ла Лізі. Але, як потім виявилося, він геть-чисто посварився з підопічними і не дивно, що старт нової темпоради був провалений: перемогли Мальорку, при поразках не тільки Бетісу та Барселоні, а й Кадісу - це і стало фатальним. Зрештою жовтий субмарин запросив Пакету. І той зміг розпочати з перемоги, хай і не найпереконливішої – 2:1 вдома зі скромною Альмерією. У четвер був старт у Лізі Європи, з Панатінаїкосом – і явна невдача у вигляді 0:2 проти греків. А у вихідні грали з Райо Вальєкано, і теж посередній результат у вигляді 1:1, нехай і в Мадриді.

Жирона

Клуб повернувся в Прімеру рік тому, причому через сито плей-оф. У нього не надто вірили, але вийшло не просто закріпитися у вищому дивізіоні, а й навесні опинитися на якийсь час серед претендентів на єврокубки. У результаті здулися наприкінці, але все одно підопічні Мічела Санчеса закінчили у верхній частині турнірної таблиці. І навіть після літньої паузи вдалося втримати непогану форму. Почавши з нічиєї на полі Реала Сосьєдад, потім жиронці видали серію перемог, щоправда, за досить зручного графіка. Впоралися і з Мальоркою, і не варто дивитися на підсумковий рахунок 5:3 - пару м'ячів пропустили вже наприкінці.

Статистика особистих зустрічей

Вільярреал виграв усі 5 крайніх поєдинків проти Жирони. У тому числі він узяв максимум минулого сезону - 1:0 вдома та 2:1 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Вільярреал вдома матиме хороші шанси на успіх. Але Жирона виглядає на порядок сильнішою, тому варто подумати про ставку на те, що в цьому поєдинку гості виграють при форі 0 (коефіцієнт - 2,24).

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Женя Матийчук
З дитинства за Жирону😎 он май лав💙💛
😼
Не легко буде з Вільяреалом, заруба буде це точно.
Буду дивитись, дуже важливий і цікавий матч.
Умник
Самый неудобный соперник.
Вите думаю отдохнуть.
Віталій Яценко
У Жирони сьогодні є шанси вийти на історичне 1 місце в Прімері.
⬆️
Ну вот и началась полоса препятствий.   Вилья,  Реал,  Кадис. 
  Тут и увидим на что жироники способны.
Привет
Вся Украина сегодня за Вильярреал