Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
27.09.2023 21:45 – FT 1 : 0
Англія
| Оновлено 27 вересня 2023, 23:33
2054
0

Челсі – Брайтон. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 27 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 27 вересня 2023, 23:33
2054
0
Челсі – Брайтон. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

27 вересня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 3-го раунду Кубка Ліги Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Брайтоном». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Челсі

Команда ніяк не може знайти себе після відходу колишнього власника проекту Романа Абрамовича. Нинішні інвестори на чолі з Боелі точно не жадібні, скоріше, навпаки. Але ці постійні покупки, що чергуються з масовим відходом гравців, тільки вносять ще більше сум'яття, тим більше, що і лазарет переповнений. Маурісіо Почеттіно сприймали з ентузіазмом, але вже у вересні почали освистувати. Що не дивно, адже виграти вийшло тільки у Лутона, новачка-аутсайдера - при поразці навіть від Ноттінгем Форест і 0:0 з Борнмутом, коли вишні виглядали як мінімум не гірше. Більш сильна Астон Вілла, отримавши більшість після вилучення Гюсто, закінчила 1:0 на свою користь. Навіть у Кубку Ліги виграли у вольовому стилі, дозволивши Вімблдону відкрити рахунок у Лондоні.

Брайтон

Клуб зараз перебуває у новому для себе, хоч і досить довгоочікуваному статусі: він дебютує у Лізі Європи. Знакова для маловідомого раніше проекту подія відбулася минулого четверга, коли англійці в першому турі Ліги Європи зіграли вдома з АЕКом. Подивимося, як це вплине на виступи Альбіона на внутрішній арені, які змогли після чергового розпродажу провідних гравців знову потужно стартувати. У тому числі підопічні Роберто Де Дзербі впоралися і з Манчестер Юнайтед, розбивши його на Олд Траффорд 3:1 - втім, раніше була поразка з тим самим рахунком від Вест Хема. З Борнмутом очікувано впоралися, теж забивши тричі і одного разу пропустивши.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону, вже за італійського менеджера, Брайтон виграв обидва поєдинки, у тому числі нещодавно розгромив свого ж тренера, Грема Поттера, 4:1.

Прогноз

Букмекерські контори завзято вірять у Челсі. Але малоймовірно, що його раптом прорве. Напрошується ставка на те, що тут підопічні Роберто Де Дзербі не програють (коефіцієнт – 1,71).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.