Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 вересня 2023, 21:07
1514
1

Ньюкасл – Манчестер Сіті. Прогноз на матч 1/16 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 27 вересня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 27 вересня 2023, 21:07
1514
1
Ньюкасл – Манчестер Сіті. Прогноз на матч 1/16 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола

27 вересня на «Сент-Джеймс Парк» пройде матч 3-го раунду Кубка Ліги Англії, в якому «Ньюкасл» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ньюкасл

Клуб зараз грає за незвично щільним графіком. Адже він грав і тиждень тому, минулого мідвіку. Тоді він нарешті повернувся до Ліги чемпіонів, і спершу вистояв на 0:0 на Сан-Сіро у битві проти Мілана. Звичайно ж, таке збільшення ускладнить сезон для чорно-білих, які йу Прем'єр-Лізі почали не особливо стабільно. Знищивши 5:1 у 1-му турі Астон Віллу, потім підопічні Едді Хау програли тричі поспіль - і саме Сіті, і Ліверпулю з Брайтоном, і лише з Брентфордом вдалося зіграти на 1:0. А вже після єврокубку зіграли на полі новачка Шеффілд Юнайтед. І вже там вдалося покуражитися, вигравши 8:0.

Манчестер Сіті

Команда минулого сезону зібрала нарешті всі топові трофеї, в тому числі і змогла дістатися першої за всю свою історію перемоги в Лізі чемпіонів. Зараз володар Вухатого починав із домашнього протистояння із Црвеною Звездою, і несподівано непростої, навіть вольової, але перемоги. Водночас, незважаючи на оновлення складу та травму свого основного плеймейкера, Де Брейне, підопічні Пепа Гвардіоли розпочали зі стовідсоткової статистики в АПЛ. Її продовжили і з Ноттінгем Форест, хоча там весь 2-й тайм грали у меншості після вилучення Родрі. А ось на додаткові турніри, таке враження, не вистачає мотивації та концентрації. У Суперкубку УЄФА все ж таки вимучили перемогу в серії пенальті над Севільєю. А ось у такому ж форматі, але внутрішньоанглійському, поступилися Арсеналу, теж за 11-метровими.

Статистика особистих зустрічей

Торішнього серпня минулого року Ньюкасл відібрав очки у фаворита, зігравши 3:3. А ось далі вигравали знову містяни – і минулого сезону, і вже цього, за рахунок єдиного голу Альвареса.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари гостей. Але обом клубам не такий вже потрібний цей турнір - зупинимося на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Рановато пересеклись.   Но кто то скинет лишнее бремя.)