Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 25 вересня 2023, 20:44
811
0

Андрій КОЖУХАР: «Про інтерес Шерифа вперше чую»

Воротар сконцентрований тільки на виступах за «Карпати»

| Оновлено 25 вересня 2023, 20:44
811
0
Андрій КОЖУХАР: «Про інтерес Шерифа вперше чую»
ФК Карпати. Андрій Кожухар

В поєдинку 9 туру Першої ліги «Нива» – «Карпати» (1:1) не обійшлося без скандалу. Господарям допоміг зрівняти рахунок, на думку багатьох експертів, гол-фантом.

В розмові з кореспондентом Sport.ua воротар львів'ян Андрій Кожухар зупинився, передусім, на цьому ігровому епізоді в дебюті протистояння, що викликав стільки суперечок:

– Тернополяни розігрували стандартне положення. Після передачі на дальню стійку їхній гравець пробив, але я встиг зреагувати та зафіксував м'яч на лінії воріт. Я був сконцентрований на цьому ігровому епізоді та не знаю, де в момент передачі знаходився арбітр, чи зайняв правильну позицію його асистент. Я тільки переконаний, що не дозволив м'ячу перетнути лінію воріт. І можна зрозуміти моє обурення, коли рефері зарахував взяття воріт. І до кого апелювати, системи ж VAR у Тернополі не було.

– У твоїй кар'єрі вже траплялися такі голи-фантоми?

– Ні. Прикро, бо це призвело до втрати дорогоцінних очок.

– Все ж, «Карпати» продовжують упевнено лідирувати в групі «А». До речі, й твоя надійна гра цього сезону не залишилася непоміченою. Зокрема, в деяких СМІ з'явилася інформація про інтерес до тебе молдовського гранда «Шерифа».

– Вперше чую про зацікавленість «Шерифа». Я на контракті з «Карпатами» і зараз всі думки зосереджені на виступі за львівську команду, яка націлилася на завоювання путівки до Прем'єр-ліги. Хочу зробити свій вагомий внесок у виконання цього завдання.

Раніше Мирон Маркевич оцінив виступ «Карпат» в останньому матчі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.