Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 вересня 2023, 14:51
34400
9

У Колумбії після матчу вбили президента футбольного клубу Тигрес

Едгар Паес Кортес став жертвою невідомих зловмисників

| Оновлено 26 вересня 2023, 14:51
34400
9
У Колумбії після матчу вбили президента футбольного клубу Тигрес
mundodeportivo.com. Едгар Паес Кортес

Президент колумбійського футбольного клубу «Тигрес», який представляє Боготу, Едгар Паес Кортес напередодні був вбитий невідомими прямо після чергового поєдинку своєї команди.

«Тигрес» на своєму полі програв «Атлетіко» з Калі із рахунком 2:3 у рамках колумбійської Прімери В, а через кілька годин у ЗМІ почали потрапляти тривожні звістки про вбивство президента клубу з Боготи.

Згодом «Тигрес» офіційно підтвердив, що Едгара Паеса Кортеса було вбито. За неофіційною інформацією, злочин стався у населеному пункті Пуенте Аранда в ніч проти суботи, 23 вересня. Президент «Тигрес» залишав стадіон після матчу своєї команди з «Атлетіко» з Калі, але зазнав нападу з боку невідомих, які розправилися з функціонером.

«З глибоким сумом та тривогою ми повідомляємо про вбивство президента нашого клубу, доктора Едгара Паеса Кортеса. Цей сумний інцидент стався сьогодні, коли він повертався додому після матчу з «Атлетіко». Сім'я «Тигрес» і вся спортивна спільнота вражені цією подією. Едгар Паес Кортес був пристрасним захисником футболу та зразковим лідером. Його відданість команді та його відданість розвитку спорту в нашому регіоні залишили незабутній слід у пам'яті всіх, хто мав честь знати його», - говорить офіційне комюніке «Тигрес».

Футбольний клуб «Тигрес» заснований у 2000 році. Свою нинішню назву клуб отримав після чергової хвилі трансформацій, у 2016 році.

Оцініть матеріал
(128)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex Komnin
С 90-х рр. у Колумбії нема закона. Ще до наркокартелей Калі й Медельїна, Ескобара це процвітає...
Яків Миколайович
Клуб Алика Грека принимает пополнение
Oleksandr Kelym
У нас в Донецьку Аліка Грека підірвали прямо з трибуною і купою болільників - в Колумбії злодії відносно "гуманні".....
Выталкиватель парашутистов
Наши функционеры, типа Ахметова, Суркиса, Жеваго, и рангом пониже, могут спать спокойно, в Украине нет предпосылок для их физического устранения, так как все они между собой повязаны большими деньгами,договорняками и общими схемами мошенничества, да и главный пахан ОПГ УАФ  павелка, всегда держал руку на пульсе этой преступной группировке под названием "украинский футбол"....
Алекс Морган
Це в Україні прийнято вшановувати таких затятих любителів руського міра як Ахмєтов чи Суркіс😔 в Колумбії не так все просто
AndiM
Невже рінах вирішив у Колумбії не тільки з наркотою, а ще й футбольним клубом "попрацювати"?
Выталкиватель парашутистов
А причин пристрелить его может быть вагон и маленькая тележка. Самая банальная - кто-то сильно прогорел на тотализаторе... Дома и так позорно проиграть....