Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 24 вересня 2023, 22:27
2810
1

Гаель МОНФІС: «Дехто скаже, що я клоун, але я щасливий і реалізований»

Чоловік Еліни Світоліної – про виступ на Кубку Лейвера

| Оновлено 24 вересня 2023, 22:27
2810
1
Гаель МОНФІС: «Дехто скаже, що я клоун, але я щасливий і реалізований»
Інстаграм Гаеля Монфіса

Французький тенісист Гаель Монфіс відреагував на перепалку з Феліксом Оже-Альяссімом у матчі Кубка Лейвера. Канадець стверджував, що Монфіс затягує час між розіграшами і грає на публіку.

«Мені набридли ці постійні й непотрібні суперечки. Деякі люди, схоже, захоплюються через дрібниці. Мене дратують ті, хто поспішає з висновками. Хтось може подумати, що раз я посміхаюся і веселюся, значить, я несерйозний. Звісно, моє бачення може бути іншим, але я завжди намагаюся поважати ті настанови, які мені дано.

У свої 37 років я просто намагаюся отримати максимум користі з кожного моменту. Коли мені запропонували взяти участь у Кубку Лейвера, я був задоволений. З моїм нинішнім рейтингом, який у цьому віці перебуває за межами першої сотні, я навіть подумав, що це жарт. Але я дуже серйозно ставлюся до цієї можливості – заради змагань, заради своєї команди і, перш за все, заради себе. Поїздка до Ванкувера і розставання з сім'єю – не найпростіше завдання. Але, незважаючи ні на що, я продовжую робити свою роботу з пристрастю і щирістю, як робив це завжди. І мушу визнати, що мені за це дуже добре платять, а умови роботи просто виняткові.

Я знаю, дехто скаже, що я нічого не домігся, що я клоун... Але правда в тому, що я щасливий і реалізований. Я просто хочу сказати, що Кубок Лейвера – це фантастична подія, і я маю намір максимально використати вікенд, що залишився. Вперед, команда Європи, наздоженемо команду Світу», – написав Монфіс у твіттері.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Arctic
Гаель найкращий👍 половина публіки Лейвера мабуть від нього в захваті)
Гаель це рейтинг і популярність для будь якого змагання