Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
873
0

Максим ПРЯДУН – про свій гол у грі з Рухом: «М'яч торкнувся моєї руки»

Нападник ЛНЗ прокоментував перемогу над львівським «Рухом»

Максим ПРЯДУН – про свій гол у грі з Рухом: «М'яч торкнувся моєї руки»
ЛНЗ

Нападник ЛНЗ Максим Прядун прокоментував перемогу над львівським «Рухом» (2:1) у матчі 7-го туру УПЛ та розповів про свою адаптацію у черкаській команді.

– Коли ти перемагаєш, в роздягальні завжди краща атмосфера. Перемоги дають стимул зростати та посміхатися.

– Наскільки важким вийшов останній матч чемпіонату проти «Руха»?
– «Рух» ще не програвав до зустрічі з нами. Ми розібрали суперника і готувалися до них дуже серйозно. Ми дуже хотіли перемогти. Тож було важко, але ми впоралися. На щастя, їхній гол нас не підламав, ми зібралися і досягли результату. Це був день міста Черкас, тож ми дуже хотіли перемогти.

– Не можна не запитати про епізод з твоїм голом, який суддівські експерти оцінили по-різному. Ти можеш описати його так, як бачив своїми очима?
– Я прийняв рішення обігрувати суперника, обіграв його. Між нами стався стик ногами. Я не знаю, чи наступив я йому на ногу, адже я сам відчув удар по п’ятці. Я міг би теж впасти. І цікаво як VAR оцінив би цей епізод, можливо, призначили би пенальті. Я продовжив рух і коли я впав, м’яч майже зупинився, але торкнувся моєї руки. Я вирішив догравати епізод до кінця. І коли вже пацани прибігли святкувати, я їм сказав, що був доторк м’яча до руки, тож можуть не зарахувати.

– Як можна оцінити старт сезону для команди?
– Начебто набираємо очки, тож непогано. Звичайно, в деяких матчах могли зіграти краще і взяти більше очок, але є як є. Тримаємося в середині турнірної таблиці, хочемо залишатися там і надалі перемагати.

– Як вважаєш, наскільки ти вже адаптувався до нової команди?
– Коли приходив у ЛНЗ, був знайомий, можливо, з трьома-чотирма гравцями. Тож все було нове і люди нові. Було нелегко, але начебто все добре.

Зараз ЛНЗ йде на 11-й сходинці турнірної таблиці УПЛ, здобувши 7 очок в 7 матчах. На рахунку черкаського колективу 2 перемоги та 1 нічия.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.