Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 16 лютого 2024, 15:32
2253
2

Халеп після дискваліфікації подала до суду на компанію-виробника біодобавок

Експерша ракетка світу планує отримати грошову компенсацію

| Оновлено 16 лютого 2024, 15:32
2253
2
Халеп після дискваліфікації подала до суду на компанію-виробника біодобавок
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімона Халеп

Експерша ракетка світу Сімона Халеп подала до суду на компанію, що виробляє добавку, забруднену роксадустатом, який було знайдено в її допінг-пробі. Про це повідомив адвокат спортсменки Богдан Стойка через тиждень після того, як вона отримала чотирирічну дискваліфікацію.

«Я подав до суду на канадську компанію понад півтора місяця тому. Позов може бути тільки компенсаційним, він не може мати жодного впливу на спортивну справу».

Повідомляється, що Сімона Халеп не заявила про проблемну добавку, яку вона приймала за рекомендацією свого фізіотерапевта Кендіс Гойє. Тенісистка сказала, що забула про це.

«Це правда. Вона не заповнила. Треба розуміти, що за цей час Сімона здала понад 200 тестів. Взагалі в ці форми ви не записуєте, що ви їсте, ви зазвичай вводите ті препарати, що мають медичний характер, які відпускаються за рецептом», – додав Стойка.

Зазначимо, що Халеп чекає на рішення незалежної агенції з вирішення спортивних спорів (Sport Resolutions), після чого в неї буде 21 день, щоб оскаржити вердикт у CAS.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Cryos
А я люблю Симонку. Когда она еще боролась против той блонды Возняцки. Грудь себе уменьшила ради спорта. (((
Muskrat2
Спортивні новини в світі, які ми заслужили, розповсюджують лише брехню допінгістів. Людям не пояснюють чому і як її зловили, який тип допінгу, як зловили Халеп на брехні і подвоїли їй покарання. Щодо корму, є рекомендований WTA постачальник. Тому ви ніде в неї не знайдете назву фірми, тому що Халеп саму осудять за наклеп.