Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Major League Soccer
| Оновлено 22 вересня 2023, 13:16
24974
10

Купив маєток за 11 млн, сам ходить у магазин: як облаштувався Мессі в США

Аргентинська суперзірка, схоже, дуже швидко адаптувалася до життя у Маямі

| Оновлено 22 вересня 2023, 13:16
24974
10
Купив маєток за 11 млн, сам ходить у магазин: як облаштувався Мессі в США
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

У середині липня найкращий футболіст сучасності (фанати Кріштіану Роналду можуть посперечатися, але якщо брати до уваги кількість завойованих «Золотих м'ячів» аргентинцем та португальцем, то саме таке авторське формулювання буде коректним) Ліонель Мессі несподівано для багатьох таки залишив європейський футбол. Насправді, багато хто очікував, що аргентинець після завершення сезону-2022/23 розпрощається з «Парі Сен-Жермен», який так і не став рідним для Лео, проте очікування персональних вболівальників Мессі були пов'язані із ймовірним поверненням їхнього улюбленця до «Барселони» – клубу, де форварду судилося стати зіркою світової величини.

Втім, Мессі, зваживши всі «за» і «проти», а також порадившись із дружиною, вирішив не входити двічі в ту саму річку, й прийняв запрошення з-за океану. Саме так у кар'єрі Ліонеля виник «Інтер Маямі», одним із співвласників якого є зірковий екс-футболіст «Манчестер Юнайтед», «Реала» та збірної Англії Девід Бекхем.

У США Ліонель швидко став об'єктом пильної уваги. Американці здавна люблять яскраві шоу, і хто, як не Мессі, здатний продемонструвати їм справжню магію в роботі із м'ячем на футбольному полі. Дійшло до того, що на аргентинського генія вже навіть полюють уболівальники, причому деякі з них ризикують та порушують правила проведення матчів, вибігаючи на газон заради однієї лише можливості буквально на секунду доторкнутися до кумира.

Але поза футбольним полем Мессі живе справжнім життям знаменитості, хоча від самого початку, схоже, користується й тією обставиною, що в США його знають ще далеко не так добре, як на батьківщині, чи у Європі…

Сімейне гніздечко разом із дружиною Антонеллою Рокуццо, а також трьома синами Матео, Тьяго та Чіро, Ліонель облаштував у шикарному новому маєтку, який розташований у Форт-Лодердейлі – курортному місті на східному узбережжі Флориди, розташованому між Маями та Вест-Палм-Біч. У самому Форт-Лодердейлі, а також його околицях розташовано понад чотири тисячі різних ресторанів та близько півтори сотні нічних клубів.

Купівля маєтку обійшлася Мессі орієнтовно в 11 мільйонів доларів. Ця споруда, загальна площа якої становить майже тисячу квадратних метрів, складається із восьми спалень, дев'яти ванних кімнат, гаражу на три машини та величезного басейну. Також у маєтку є власний спа-центр, тренажерний зал та два причали для човнів.

Лише податок на нерухомість, який Мессі зобов'язаний виплачувати за користування таким розкішним маєтком, за оцінками фахівців, становить близько 80-90 тисяч доларів на рік. До того ж, всередині будинок обставлений із неймовірною розкішшю, а практично кожен елемент декору є унікальним та виконаним на індивідуальне замовлення. Також ця будівля може похвалитися величезними панорамними вікнами, які не тільки пропускають усередину багато світла, але й дозволяють Мессі з його домочадцями милуватися майже з будь-якої точки маєтку чудовим видом на воду.

Є у Мессі в Маямі й інша нерухомість. Він витратив близько 19 мільйонів доларів на придбання трьох квартир. Відомо, що одна з них має площу 410 квадратних метрів і займає весь дев'ятий поверх ексклюзивної 60-поверхової вежі Porsche Design Tower Miami. Ще дві розкішні квартири Ліонель купив у сусідній вежі Trump Royale.

Коли аргентинському футболісту набридає сидіти вдома, він має чудову нагоду організувати дозвілля. Мессі вже неодноразово бачили у кращих ресторанах Маямі, а одним із його улюблених закладів вже встиг стати Gekko – стейк-хаус та лаунж у японському стилі. Тут подають суші, стейки вартістю під 1000 доларів та фірмові коктейлі, а людиною, яка «підсадила» Ліонеля на цей заклад, є вже згадуваний вище Девід Бекхем. Англієць, як тільки Мессі прибув до США, покликав чемпіона світу-2022 разом з його екс-партнером по «Барселоні» Серхіо Бускетсом на обід саме в Gekko, а їхнє спільне фото швидко поширилося в Instagram.

У Маямі ресторан Gekko вважається справжнім притулком для знаменитостей. Тут досить часто бувають такі зірки, як Кім Кардаш'ян, Єва Лонгорія та Браян Кренстон.

Трохи пізніше окрему фотографію з цього ресторану виклала також дружина Мессі Антонелла Рокуццо, яка чудово провела час у закладі разом з іншими дружинами футбольних знаменитостей – Вікторією Бекхем (дружина Девіда Бекхема), Еленою Галерою (дружина Серхіо Бускетса) та Андреа Раячич (дружина Т'єррі Анрі).

Також Мессі разом із дружиною та дітьми був помічений на самому початку свого перебування у Маямі в закладі під назвою Cafe Prima Pasta. Ціни тут набагато більш демократичні – наприклад, вартість макаронних страв стартує від 19,95 доларів за порцію. Одна порція лінгвіні з морепродуктів, що є фірмовою стравою закладу та які замовляв у той візит Мессі, коштує 26,95 доларів.

Власник Cafe Prima Pasta Жерар Сеа особисто був присутній, коли Мессі разом із родиною відвідав його заклад, і згодом виклав в Instagram фотографію, на якій він зображений поряд із Ліонелем, а за чоловіками за ударною установкою сидів один з синів аргентинського форварда «Інтер Маямі».

Залишитись непоміченим Мессі того вечора так і не вдалося, хоча аргентинець дуже на це розраховував. Коли Ліонель та його родина вирішили вирушити додому, то їх спробували непомітно для решти провести через чорний хід, проте там на аргентинську знаменитість уже чекав завбачливий натовп фанатів.

Один з них не тільки зробив фото на згадку, яке згодом також облетіло Instagram, але ще й поцілував у щоку Ліонеля, котрий виглядав відверто збентеженим. В цей же час журналісти, які опинилися в потрібний час у потрібному для них місці, намагалися як слід «допитати» Антонеллу Рокуццо, ставлячи їй безліч питань, проте жінка, тримаючи за руки дітей, просто посміхнулася оточуючим й прошмигнула в автомобіль.

Але життя в Маямі та його околицях – це не лише нескінченні посиденьки у кафе та ресторанах. Мессі разом із Антонеллою ще перед офіційною презентацією в «Інтер Маямі» взяли невелику відпустку, яку провели там, де б це вирішила за краще зробити, мабуть, будь-яка молода закохана пара – на шикарному піщаному пляжі.

Антонелла Рокуццо поділилася із фоловерами свого Instagram-акаунта фотографією з коханим на пляжі, супроводивши знімок одним дуже ємним та зрозумілим усім словом – «Рай».

Південний Пляж Маямі дійсно є всесвітньо відомим місцем, де можна незабутнім чином провести відпочинок, займаючись практично усім, що тільки душа забажає.

А ще, чим США, напевно, подобаються Мессі більше, ніж рідна Аргентина чи майже будь-яка країна в Європі, то це своїм, якщо так можна висловитися, нефутбольним статусом. За океаном значно більше у пошані американський футбол, бейсбол та баскетбол, а тому гравців у традиційний футбол там більшість людей знає не так добре.

Останньою обставиною Мессі й намагався скористатися на початку перебування у Маямі. Принаймні тоді, у середині липня, аргентинця разом із дружиною та дітьми було помічено в одному з магазинів мережі супермаркетів Publix Super Markets. Там він придбав необхідні продукти, серед яких уважні завсідники соціальних мереж одразу ж упізнали упаковки популярних в США пластівців для сніданку Lucky Charms та Froot Loops.

Щоправда, Мессі таки довелося виділити чимало часу на те, аби сфотографуватися із бажаючими, але робив це він зі щирою усмішкою на обличчі й абсолютно спокійно. Що вдієш, така вже повсякденна частина обов'язків світової футбольної суперзірки…

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)
Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України (оновлюється)

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Summertime
Осталось  купить холодильник, пылесос, телевизор и утюг.   Но это со следующей получки.
antt
Сам ходить в магазин! Звучить фантастично. А що працівника чи працівницю наймати для того чи лише службою доставки користуватися?! І він же ж на 3/4 італійського походження, хоча аргентинець. Італійці Америку досить полюбили на відміну від аргентинців тому це його варіант в Флориді.  Плюс який же там клімат в Флориді - ще краще ніж в Аргентині. І атлантичний океан як в Аргентині. 
VitosKH
Купил очередной золотой мяч....