Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 22 вересня 2023, 11:54
931
0

Володимир МИКИТИН: «Зоря награла на нічию»

Колишній гравець збірної України – про матч Ліги конференцій із бельгійським «Гентом»

| Оновлено 22 вересня 2023, 11:54
931
0
Володимир МИКИТИН: «Зоря награла на нічию»
ФК Зоря Луганськ

В польському Любліні луганська «Зоря» в стартовому матчі групового раунду Ліги конференцій розійшлася миром з бельгійським «Гентом» (1:1).

Колишній гравець національної збірної України та «Зорі» Володимир Микитин поділився враженнями про вчорашнього протистояння:

- Відчувалося, що керманич номінальних господарів Валерій Кривенцов добре вивчив гру візаві і не став, як кажуть, вигадувати велосипед, зосередившись на грі другим номером. В деяких ігрових відрізках луганчани діяли за схемою 6-3-1. Втім, гості, мабуть, також були в курсі, що «Зоря» вміє контратакувати й вирішили відмовитися від звичної для себе доволі ризикованої гри в три центральні захисники.

- «Зоря» награла на нічию?
- Звичайно, бельгійський клуб був ближче до перемоги, адже переважав за кількістю створених гольових моментів, але луганчанам слід віддати належне за терпіння, за те, що чітко виконували тренерські настанови. Звісно, кортіло, аби наші земляки були сміливішими на чужій половині поля, проте на своє очко вони заслужили. Втім, думаю, що не сумували й футболісти «Гента», бо на старті короткострокового турніру дуже важливо не програти.

- В складі «Зорі» когось би виокремили?
- Всю команду за доволі надійні дії біля своїх володінь. Знову на висоті був воротар Турбаєвський, який запам'ятався вмілими діями на лінії. Зробив свою справу й Герреро. Завдання нападника забивати – він не пішов з поля без свого голу. Респект легіонеру. Створив самотужки ще один момент, але, на жаль, схибив. Можна тільки здогадуватись про ефективність Герреро, коли б він мав більше підтримки від партнерів. Але маємо те, що маємо.

- На що далі може розраховувати «Зоря»?
- Далі 5 жовтня гостьова гра з «Брейдабліком». І якщо в Любліні нічия влаштовувала, то в Ісландії треба обов'язково перемагати. Звичайно, якщо кортить вийти до наступного раунду. Ось чому треба брати на озброєння вже інші тактичні схеми. На мій погляд, «Брейдаблік» луганчанам, як кажуть, «по зубах», ось тільки би логістичні проблеми не створили «Зорі» додаткові труднощі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скандал навколо збірної. ФВУ хоче покарати відмовників
Волейбол | 04 травня 2024, 10:21 17
Скандал навколо збірної. ФВУ хоче покарати відмовників

Голова національної федерації – про кадрову ситуацію в збірній України

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце
Футбол | 03 травня 2024, 23:59 17
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Італія випередила Іспанію й вийшла на 2-ге місце

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.