Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 22 вересня 2023, 15:01
5094
11

Україна програла Канаді свій п'ятий матч в олімпійському відборі

При цьому підопічні Івана Пєткова взяли свою першу партію на цьому турнірі

| Оновлено 22 вересня 2023, 15:01
5094
11
Україна програла Канаді свій п'ятий матч в олімпійському відборі
CEV

Жіноча національна збірна України провела свій п'ятий матч у кваліфікаційному олімпійському турнірі з волейболу, що проходить у китайському місті Нінбо. Її суперницями були волейболістки Канади. Перед цією грою наша команда мала чотири поразки і все з однаковим рахунком 0:3.

Підопічні Івана Петкова добре розпочали зустріч, повівши 3:0. Але канадки вже невдовзі вирівняли становище, і далі перша партія була рівною аж до того, як на табло з'явилися цифри 21:21. На жаль, наступні три очки взяли наші опонентки, що й зумовило її підсумок – 25:22 на користь Канади.

А в другому сеті нарешті відбулася історична подія для збірної України. Вона виграла свою першу партію на турнірі, хоча й тут не обійшлося без нервів. Більшу частину ігрового часу українки грали успішно і ближче до кінця партії вели 19:10, 20:12. Але навіть за такої величезної переваги наші волейболістки дозволили збірній Канади зрівняти рахунок 22:22, 23:23. Добре, що наш лідер у цьому відборі Олександра Міленко у наступному розіграші заробила сетбол, після чого українки взяли вирішальне очко 25:23.

У третій партії рівним вийшов лише початок до рахунку 7:7, після чого Канада різко пішла вперед 11:7, 16:9. Але на відміну від суперниць, нашим волейболісткам не вдалося змінити хід сету, як це було у другій партії. Більше того, до кінця сету розрив збільшився до 25:12.

Перевага Канади над нашою командою продовжилася в четвертій партії. За рахунку 3:3 суперниці взяли сім (!) очок поспіль 10:3 і на цьому практично вся боротьба припинилася. Далі вже команди просто догравали матч 25:11.

Відбірковий турнір до Олімпіади-2024 з волейболу. Жінки
Нінбо (Китай). 22 вересня
Канада – Україна

3:1 (25:22, 23:25, 25:12, 25:11)

КАНАДА – УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Після цієї гри у збірної України, як і раніше, немає набраних очок, зате є перша виграна партія. Вже завтра у суботу 23 вересня наші волейболістки зіграють із командою Чехії.

КАЛЕНДАР ТА РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ ЖІНОЧОГО ВІДБОРУ НА ОЛІМПІАДУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі
Хокей | 03 травня 2024, 21:47 23
ЧС з хокею. Збірна України обіграла Литву та підвищилася у класі

Україна стала найкращою командою Дивізіону 1B

Олег Плотницький у складі Перуджі вперше став чемпіоном Італії
Волейбол | 28 квітня 2024, 22:55 0
Олег Плотницький у складі Перуджі вперше став чемпіоном Італії

Для перемоги у фінальній серії над «Вєро Воллей» з Монци команді вистачило чотирьох матчів

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
myroslavmail
а хтось тут усвідомлює, що ми граємо з суперниками вищими класом???? Аутсайдер саме ми!!! Ми програємо не тому що ми погані (хоча і не без помилок), а тому що суперник занадто хороший!
suforza1921
Друга половина другого сету, третій і четвертий - повний провал. Зрозуміло, що канадійки сильніші, що обіграли у попередньому турі Китай, але так зливати дві з половиною партії - це ганьба. І просто печалька(
Може хоч у Мексики вдасться виграти...
Kamon
Тут было понятно ,что проиграют и этот матч, хоть сет взяли и боролись 2 сета на равных, прогресс на лицо 
zelc006
Головне це участь, а не перемоги! Слава Україні!
Alehandro
Жахлива гра. З попередніми суперницями принаймні намагалися демонструвати гру, а тут - помилка на помилці... абсолютно беззуба атака
Vitason
Тренер никакой,менять его ,видно что нет уверенности,они просто боятся когда начинают выигрывать в партии и потом ее сливают,я уже писал и ещё одно подтверждение выигрыш канадок у китаянок,Китай никакой,а от слова Китай наши уже были психологически в проиграше, нужно менять психологию и не боятся когда ты выигрываеш в тех соперниц, которые на бумаге считаются фаворитом  ,а продолжать играть и не боятся когда ведёшь в счёте с сильным соперником, который сам не очень хорошо играет в данном случае 20:12 как можно дать сравнять 22:22 это неуверенность в собственных силах и так происходит в каждом матче, тренер ты где ,где твоя работа и понимание что происходит!?
Kamon
Надо меньше платить денег девчатам за такую игру, нет борьбы, нет зарплаты 
Nostradamus
І сміх, і гріх.. Ганьба, а не збірна