Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
671
0

Найбільший польський букмекер захистив права УЄФА на рекламу завдяки Entain

Присутність британського грального холдингу в спортивному світі розширюється

Найбільший польський букмекер захистив права УЄФА на рекламу завдяки Entain
STS

Польський бренд спортивних ставок STS уклав угоду про права на рекламу із Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Тепер оператор Entain отримав право на проведення маркетингової діяльності для Ліги Європи УЄФА та Ліги конференцій Європи УЄФА в Польщі.

Це розширить присутність Entain у спортивному секторі, яка вже співпрацює з двома лігами. Завдяки придбанню Entain STS, британський гральний холдинг також зможе проводити кампанії, орієнтовані на УЄФА.

Ці права, активовані STS у Польщі, дозволять польському оператору звертатися до футбольних фанатів по всій Європі. Логотип оператора буде видно під час матчів польських команд, просуваючи його букмекерські продукти.

При цьому STS пообіцяв запустити різноманітні локальні акції для шанувальників спорту в країні. Щасливі вболівальники навіть зможуть виграти квитки на гучні футбольні матчі Європи.

Будучи найбільшим приватним оператором у Польщі, STS має намір підтримувати спортивний сектор. Вже маючи партнерські відносини з багатьма клубами у різних видах спорту, оператор також є офіційним спонсором національної збірної Польщі з футболу.

STS була придбана Entain у червні приблизно за 945 мільйонів доларів. Угода, схвалена двома основними акціонерами STS, Матеушем Юрошеком та Збігневом Юрошеком, дозволила STS приєднатися до глобальної родини Entain.

В даний час компанія STS, що налічує близько 800 000 активних користувачів та мережу з більш ніж 400 фізичних букмекерських контор, є безперечним лідером польської ігрової індустрії.

Два тижні тому гральна та букмекерська компанія опублікувала результати за перше півріччя, зміцнивши лідерські позиції та зберігши динаміку. Показники компанії зросли в усіх напрямках, що свідчить про ефективність стратегії STS.

У липні 2023 року Entain придбав компанію зі спортивного моделювання, прогнозування та аналітики Angstrom Sports.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.