Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 вересня 2023, 19:15
938
0

Манчестер Сіті – Ноттінгем Форест. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 23 вересня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 23 вересня 2023, 19:15
938
0
Манчестер Сіті – Ноттінгем Форест. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерлінг Холанд

23 вересня на «Етіхаді» пройде матч 6-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Манчестер Cіті

Команда минулого сезону змогла нарешті досягти давньої мрії. Вона виграла вперше у своїй історії Лігу чемпіонів, більш того, оформили требл. Але Пеп Гвардіола не був би собою, якби після такого не влаштував чергового переформатування складу. Тим більше, що Гюндогана не вмовили залишитися - Ілкай вирішив спробувати себе в Барселоні. Але, за великим рахунком, німецький турок став єдиною серйозною втратою містян, про Мареза, Ляпорта, Канселу і Палмера такого не скажеш, тим більше про Менді, що нарешті втік з Англії. Скоріше, турбує важка травма Де Брейне, особливо з огляду на те, що вона стала не першою. З урахуванням того, що було підписано Ковачича, Гвардіола, Доку та Матеуша Нунеша, можна говорити, що команда стала навіть сильнішою. Що виявилося і в результатах: закінчуючи Суперкубки лише в серіях пенальті (невдало з Арсеналом, з трофеєм проти Севільї), в АПЛ взято 5 перемог із 5 – ні в кого більше такого немає.

Ноттінгем Форест

Клуб взагалі має і зараз більше перемог у Кубку європейських чемпіонів, ніж його наступний супротивник. Але якщо прибрати легендарні подвиги Брайана Клаффа, то це колектив, який лише рік тому повернувся до Прем'єр-ліги після тривалої паузи. Більше того, те, що Стів Купер не тільки підняв своїх підопічних через плей-оф в АПЛ, але й зберіг там, було чималим сюрпризом. Але завдання не змінюється: лісники і зараз ставлять за мету боротьбу за виживання, і не дарма з Кубка Ліги вилетіли відразу ж, вдома поступившись Бернлі. Програючи грандам, Арсеналу і Манчестер Юнайтед, Форест зміг виграти не тільки у новачка, Шеффілд Юнайтед, а й, сенсаційно, у Челсі, що перебудовується. На такому фоні домашні 1:1 з Бернлі виглядають скоріше невдачею.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону команди грали вперше після 2009 року. І якщо в Манчестері гранд виграв 6:0, у Ноттінгемі клуби зіграли внічию.

Прогноз

Букмекерські контори чекають лише на перемогу гранда. Але він не ідеальний, у тому числі і в обороні, а лісники не так вже й тушуються. Рекомендуємо ставити на варіант - обидва заб'ють (коефіцієнт - 2,24).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Помер легендарний тренер Барселони та збірної Аргентини, який вигравав ЧС
Футбол | 06 травня 2024, 00:11 1
Помер легендарний тренер Барселони та збірної Аргентини, який вигравав ЧС

У віці 85 років пішов з життя Сесар Луїс Менотті

Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ
Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1
Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.