Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 вересня 2023, 01:32
35458
16

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Сьогодні мали відвезти Мілевського до лікарні»

Колишній нападник «Дніпра» прокоментував стан Артема Мілевського

| Оновлено 26 вересня 2023, 01:32
35458
16
Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Сьогодні мали відвезти Мілевського до лікарні»
Артем Мілевський

Колишній нападник «Дніпра» Євген Селезньов прокоментував стан здоров'я свого колишнього партнера по збірній України Артема Мілевського:

«Я з ним завжди на зв'язку і готовий взяти на себе будь-які витрати щодо лікування. Я йому дзвоню і говорю: «Тьома, послухай, давай я допоможу. Я розумію, що це таке». Я дуже люблю Артема, він чудовий і добрий хлопець. Я завжди поряд і він знає мій номер телефону.

Не знаю, що тут сказати. Я ж не можу приїхати до нього і взяти його в кайдани. Тут потрібне його бажання. Допомогти Артему хочу не лише я. Сьогодні ми з хлопцями мали відвезти його до лікарні, але він не бере слухавку. Що я можу зробити у цій ситуації?

Артем трохи звернув з дороги, і всі повинні зібратися, щоб допомогти йому. Багато хто говорить, що він дорослий хлопець і сам має вирішувати свої проблеми, але друзі пізнаються не тоді, коли добре, а у важкі хвилини. Для мене немає різниці: є в нього гроші чи ні, Артем мій хороший друг і я завжди йому допомагатиму».

Нагадаємо, нещодавно в Instagram-акаунті Артема Мілевського з'явилося відео, яке викликало бурну реакцію вболівальників. На ньому Артем ледве стоїть на ногах.

Оцініть матеріал
(383)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
олеся лопунова
Так и нужно...А то друзья только на словах...Взрослый не взрослый,а самостоятельно может и не выйти из этого состояния 
vruthiy-112
Все правильно Євген каже, ніхто не знає що буде завтра.!!!
😼
Ну а до того що це було не потрібно було виносити на загал я повністю згоден. Це не є правильно, тим паче ці пости в інстаграмах і т.д. 
Так неможна робити.
umnuy2
пацан нормальный Артём,пользовались его щедростью и добротой все кому не лень.Но по опыту жизни думаю ему писта уже.Такие один из десяти завязуют или даже меньше.
Максим Колісник
Всім було очевидний що так буде, всі йому казали не один десяток разів... Тому я завжди кажу що спортсмени мають проходити повний курс шкільної освіти
Soyer
Он сам выбрал этот путь, кайфовать
Закономерный финиш в 40лет
Владимир Коновалец
Рожденный пить - летать не сможет... Закономерный итог многолетнего  пьянства, под "пристальным" оком тренеров Динамо и лично Игоря Суркиса. Алиев как-то смог окончательно не перейти эту грань, между просто выпивкой и окончательным запоем         ( хотя, у него еще все может быть впереди). Лично мне таких особей не жалко, человек сам кузнец своего счастья, Милевский выбрал свой путь в жизни... Как там в преферансе говорят, когда в слепую идут на мизер ? Слепым дорогу не переходят... Лечить Миливского - пустая трата времени и денег, алкоголизм - НЕ ИЗЛЕЧИМ, доказано медицинскими светилами. Только личное решение алкоголика завязать , может принести временное отвыкание от алкоголя, но только на время...
Alex T
Та хай выйдет из запоя сам, а там уже и помогайте, а вообще как-то унизительно что вынесли все это на обозрение с его алкашкой всеобщее, в итоге теперь будет саленко/рыкун - 2.О.
turist86
В ТЦК завезіть, там медогляд швидко зроблять
K 12
Тю да ханырь он ,что тут поделаешь.