Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
|
423
0

Унаї ЕМЕРІ: «Футбол – це зараз, це не про минуле»

Головний тренер «Астон Вілли» поділився очікуваннями від старту його команди в Лізі конференцій

Унаї ЕМЕРІ: «Футбол – це зараз, це не про минуле»
ФК Астон Вілла. Унаї Емері

Головний тренер «Астон Вілли» Унаї Емері напередодні гостьового матчу проти варшавської «Легії» поділився очікуваннями від старту його команди в Лізі конференцій:

«Я пишаюся нашою роботою минулого року, і ми тут, щоб насолоджуватися та зробити наступний крок. Зараз ми вже на груповому етапі і хочемо зробити щось важливе. Ми намагатимемося зробити крок вперед, думаючи про кожну мить.

На стадіоні буде аншлаг, і я думаю, що ми зіграємо в дуже хорошій атмосфері. Наші вболівальники приїжджають з Бірмінгема, вони будуть з нами. Звичайно, грати у єврокубках, в Лізі конференцій, це неймовірно. Ми повинні насолоджуватися, ми повинні бути вимогливими і намагатися щось зробити на цьому новому етапі.

Те, що я колись вигравав єврокубки, є важливим для мене, але футбол – це зараз. Це не про минуле – минуле лише для того, щоб отримати досвід і використати цей досвід, щоб зробити щось знову. Іноді я досягав успіху, іноді ні, але кожного разу я намагався використовувати цей досвід, намагаючись стати краще.

Я грав у Лізі чемпіонів, я грав у Лізі Європи, і це змагання, у яких я багато разів досяг успіху. Але зараз Ліга конференцій – це нове змагання. Для мене найважливіше – це насолоджуватися кожною миттю».

Нагадаємо, матч «Легія» – «Астон Вілла» відбудеться сьогодні, 21 вересня, о 19:45.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.