Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 23 вересня 2023, 00:12
1033
0

Лечче – Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 22 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 23 вересня 2023, 00:12
1033
0
Лечче – Дженоа. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 вересня на «Віа дель Маре» пройде матч 5-го туру Серії А, в якому «Лечче» зустрінеться з «Дженоа». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Лечче

Команда за всю історію не провела на рівні найвищого дивізіону країни й двох десятків років. Нерідко після підйому в Кальчо був виліт за підсумками першого ж розіграшу. Так що 2022/2023 став успішним для джалороссі. Цього разу, вийшовши знову із Серії В, вдалося набрати достатньо очок, щоб фінішувати на 16-й позиції. Ось тільки автором цього успіху вважався Марко Бароні, який залишив тренерську посаду влітку. Втім, його змінив інший тямущий фахівець, Роберто д'Аверса. Він чудово виявив себе на чолі Парми, але невдало повертався до хрестоносців і провалився у Сампдорії. Але на нинішній посаді вдалося добре стартувати. Обігравши 1:0 у кубку Комо, потім вдалося обіграти вдома навіть Лаціо, не кажучи вже про Салернітану. А на виїзді у серпні відігралися з 0:2 на полі Фіорентини у серпні. На такому фоні 1:1 з Монцею виглядає навіть невдачею.

Дженоа

Клуб має славну, але дуже суперечливу історію (9-разовий чемпіон країни) і вимогливих уболівальників. Але позаминулий сезон було провалено геть-чисто, в тому числі і завдяки Шевченку - грифони вкотре вилетіли в Серії В. Там теж далеко не все виходило, особливо на стартовому відрізку. Але інший екс-нападник (до речі, теж із Мілана, як і Андрій), зміг досить несподівано проявити себе як тренер – спочатку в.о., потім і з повноцінним контрактом, що було справедливою винагородою за підйом на 2-е місце у Серії В Щоправда, на вищому рівні не все виходило. Цікаво, що, програвши вдома Фіорентині та в гостях Торіно, новачок за рахунок єдиного гола новачка, Ретегі, виграв у столиці у Лаціо. Та й з Наполі вели 2:0, але обмежилися нічиєю.

Статистика особистих зустрічей

Лечче востаннє вигравав очний поєдинок аж 2006 року. Більше того, Дженоа виграв 3 із 4 останніх матчів при єдиній нічиїй.

Прогноз

Букмекерські контори більше вірять у господарів арени. Але і грифони непогані, так що зупинимося на варіанті з тоталом більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Максимум із мінімуму. Рух перевернув хід матчу проти Вересу
Футбол | 27 квітня 2024, 19:54 2
Максимум із мінімуму. Рух перевернув хід матчу проти Вересу

Команда Пономарьова повністю програла аутсайдерам перший тайм, але після перерви немов розквітла

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.