Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 23 вересня 2023, 04:57
2661
0

Аль-Наср – Аль-Ахлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії

Поєдинок відбудеться 22 вересня о 21:00 за Києвом

| Оновлено 23 вересня 2023, 04:57
2661
0
Аль-Наср – Аль-Ахлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Саудівської Аравії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 вересня на «Аль-Аввал Парк» пройде матч 7-го туру чемпіонату Саудівської Аравії, в якому «Аль-Наср» зустрінеться з «Аль-Ахлі». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за київським часом.

Аль-Наср

Клуб не може бути задоволений минулим сезоном. Не для того взимку запрошували самого Кріштіану Роналду, щоб у результаті знову залишитися без чемпіонського титулу - його не можуть оформити з 2019-го року. Щоб хоча б у новому циклі дістатися золота, пішли на серйозні кроки цього літа. З Бразилії прибув новий наставник – тренер заради нового виклику покинув Ботафого, хоча з ним впевнено лідирував у місцевій Серії А. Склад поповнили Секо Фофана, Алекс Теллес, Садіо Мане, Отавіо та Емерік Лапорт. Незважаючи на таке посилення, Лицар Неджда примудрився розпочати у серпні з кількох поразок. Але потім Роналду і компанія змогли набрати обертів, і виграли на внутрішній арені вже чотири рази поспіль. Тепер ще й додається додаткове навантаження, у вигляді старту Ліги чемпіонів Азії - хоча Персеполіс обіграли 2:0, і більше докучали іранські фанати, які переслідували Роналду.

Аль-Ахлі

Команда повернулася до найвищого дивізіону країни. 4-разовий чемпіон країни (причому 2016-го було оформлено золотий дубль) пережив спад і навіть втрачав прописку в саудівській Про-Лізі. Але за минулий сезон вийшло у фортеці трофеїв виграти Перший дивізіон країни. Незважаючи на такий успіх, змінили наставника, запросивши Маттіаса Яйсле з Ред Булл (Зальцбург). Вистачає новачків і на полі: новачками стали Едуар Менді, Роберто Фірміно, Ріяд Марез, Сен-Максимен, Кессьє, Ібаньєс, Демірал та Габріел Вейга. Не дивно, що така компанія досить вдало, як для новачка дивізіону, стартувала. Хоча після чотирьох перемог поспіль раптом були 1:5 з Аль-Фатех. А з Аль-Таавун дозволили супернику відігратися із 0:2, але в підсумку оформили перемогу.

Статистика особистих зустрічей

В Аль-Насра в цілому виходить краще. Він грав проти Аль-Ахлі в сезоні 2021/2022, і набрав з клубом, що вилітав з вишки, 4 очки в 2 матчах.

Прогноз

Букмекерські контори майже не сумніваються у господарях арени. Погодимося і поставимо на перемогу Роналду та компанії (коефіцієнт – 1,77).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Пушич розповів про травму Судакова і зізнався, чи зіграє Георгій на Євро
Футбол | 15 травня 2024, 21:55 0
Пушич розповів про травму Судакова і зізнався, чи зіграє Георгій на Євро

Маріно зазначив, що пошкодження лідера «Шахтаря» не дуже серйозне

Анчелотті оцінив розгромний матч Реала, в якому Куртуа зробив 10 сейвів
Футбол | 15 травня 2024, 07:49 4
Анчелотті оцінив розгромний матч Реала, в якому Куртуа зробив 10 сейвів

14 травня королівський клуб розгромив «Алавес» з рахунком 5:0 у 36-му турі Ла Ліги.

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.