Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 вересня 2023, 01:14
796
0

Сімоне ІНДЗАГІ: «Я хотів уникнути Ньюкасла і Реал Сосьєдада»

Тренер «Інтера» – про матч проти «Реал Сосьєдада»

| Оновлено 20 вересня 2023, 01:14
796
0
Сімоне ІНДЗАГІ: «Я хотів уникнути Ньюкасла і Реал Сосьєдада»
Getty Images/Global Images Ukraine. Сімоне Індзагі

Головний тренер «Інтера» Сімоне Індзагі поділився очікуваннями від виїзного матчу першого туру Ліги чемпіонів проти «Реал Сосьєдада» (20 вересня, 22:00):

«Я хотів уникнути «Реал Сосьєдада» і «Ньюкасла» з четвертого кошика, але ми гратимемо, як минулого року, знаючи, що буде важко повторити те, що ми зробили, але ми хочемо спробувати ще раз.

Травма Чалханоглу? Нам буде його не вистачати, як, наприклад, і Куадрадо. У мене є багато гравців у розпорядженні, на цю роль у нас є Асллані, який є важливим гравцем, дуже затребуваним, але ми вирішили залишити його у нас. Ми дуже віримо в нього.

Дербі з «Міланом»? Ми проаналізували матч, побачили, що ми зробили добре, а що могли б зробити краще, як і у всіх інших матчах. Ми знаємо, що це був чудовий вечір для всіх нас, але це вже минуле. Тепер важливий завтрашній матч. Це буде напружений матч, дуже складне випробування для нас.

«Реал Сосьєдад»? Це дуже організована команда, з тренером, який працює тут уже багато років, з багатьма гравцями, які залишилися. Це організована команда, що ми бачили у всіх цих матчах, торік вони грали з іншою розстановкою, з Давідом Сільвою під двома нападниками.

Тепер вони змінилися, і ми їх дуже поважаємо. Ми побачили гравців дуже високого рівня, ми знаємо, що нам доведеться зіграти важкий матч».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.