Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 21 вересня 2023, 19:53
2110
5

ЛАСК – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 21 вересня о 19:45 за Києвом

| Оновлено 21 вересня 2023, 19:53
2110
5
ЛАСК – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

21 вересня на Райффайзен Арена пройде матч 1-го туру Ліги Європи, в якому ЛАСК зустрінеться з Ліверпулем. Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

ЛАСК

Клуб свого часу дістався чемпіонського титулу, але золото-1965 так і залишається єдиним. А зараз в Австрії домінує, звичайно ж, Ред Булл, і решті залишається боротися за максимум срібло. У 2019 році саме чорно-білі стали віце-чемпіоном, але потім так високо фінішувати не вдавалося. На загальному тлі і 3-тє місце за підсумками минулого сезону можна вважати добрим, якщо не відмінним, результатом. Цього сезону підопічні Томаса Загедера, непогано стартувавши у національній Бундеслізі, змогли у кваліфікації Ліги Європи впоратися з досить досвідченим та сильним суперником в особі Зрінскі. У рідному Лінці вдалося виграти за рахунок швидкого голу Жуля. Але через тиждень у Боснії господарі з пенальті відкрили рахунок, і добре, що потім австрійці Йовічича змогли вийти на достатні для себе 1:1.

Ліверпуль

Команда якщо не провалила минулий сезон, то, як мінімум, провела його вкрай невдало. Причому всіх фронтах, передусім в Англійській Прем'єр-Лізі. Там віце-чемпіон-2022 закінчив лише на 5-й позиції, і це при тому, що зміг додати на фінішній прямій. До речі, цілком можливо, що й зараз для підопічних Юргена Клоппа у пріоритеті буде АПЛ, де непогано вийшло стартувати, але конкуренція виходить надзвичайна. Цілком можливо, що німець вирішить пройти груповий раунд Ліги Європи, задіявши тут тих футболістів, що обмежені в ігровій практиці у рамках чемпіонату країни. Благо, обойма у червоних, звичайно, не так роздута, як у Челсі, але все одно досить широка.

Статистика особистих зустрічей

ЛАСК рідко грає в єврокубках, і тим більше в Лізі чемпіонів, де стабільно виступав Ліверпуль. Не дивно, що червоні вперше приїдуть до Лінца.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на легку перемогу англійців. Але поки що незрозуміла мотивація гранда - краще поки що використаємо ставку на тотал більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,74).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром
Футбол | 27 квітня 2024, 19:39 0
Український легіонер виграв перший чемпіонський титул з Баєром

Артем Степанов виграв з «фармацевтами» західну зону Бундесліги U-17

Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1
Футбол | 27 квітня 2024, 15:39 109
Виграш на характері. Динамо вирвало на виїзді перемогу у Дніпра-1

Команда Олександра Шовковського здобула перемогу у меншості

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VARioR
Будуть грати в економрежимі напіврезервним складом. Якщо буде потрібно, то основні будуть виходити на заміну в другому таймі. Рвати жили ніхто не буде. Приорітет -- АПЛ. В неділю важлива гра з Вест Х.