Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 вересня 2023, 09:20
4651
5

Петі став на захист Мудрика після матчу Челсі з Борнмутом

Французький ексгравець висловився про гру українця

| Оновлено 19 вересня 2023, 09:20
4651
5
Петі став на захист Мудрика після матчу Челсі з Борнмутом
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Колишній півзахисник лондонських клубів «Челсі» і «Арсенал» Еммануель Петі заступився за українського хавбека Михайла Мудрика після слів головного тренера «пенсіонерів» Маурісіо Почеттіно на його адресу після матчу АПЛ із «Борнмутом».

«Мудрик не єдиний, хто зазнає труднощів у цій команді, і постійні згадки в пресі не йдуть йому на користь, тому що він грає невпевнено. Він буде думати: «Чому мій тренер каже, що я не розумію, як я маю грати в Прем'єр-лізі?». Це поганий знак для Мудрика, і я майже впевнений, що в наступному матчі проти «Астон Вілли» він буде на лавці запасних.

Наступного разу, коли Почеттіно скаже щось подібне, йому слід звернути увагу й на інших гравців, бо нічия з «Борнмутом» не була виною Мудрика. «Челсі» міг би грати тиждень і все одно не забив би, між гравцями немає ніякого зв'язку, тому що вони говорять різними мовами. Мені було нудно дивитися гру», – заявив 52-річний Петі.

Раніше повідомлялося про всі дії Михайла Мудрика в матчі «Борнмут» – «Челсі».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Severian742
Це той самий тренер який був незадоволений тріо Мессі, Мбаппе, Неймар тому що вони не достатньо відпрацьовують у захисті і вважав що саме через них його ідеї не спрацювали в ПСЖ. Якщо він мав серйозні претензії до гравців які роблять десятки результативних дій за сезон але при цьому не достатньо пахають в обороні то можна зрозуміти причину того чому він так ставиться зараз до Мудрика. 
Якщо тренер зацікавлений щоб гравець у нього заграв то він буде давати йому максимальні можливості і навіть інколи закривати очі на деякі недоліки гравця. Унаї Емері давав грати Коноплянці в Севільї навіть попри те що мав до нього великі претензії за гру в обороні. Малиновський багато грав у Марселі поки там був Тудор. Як тільки помінявся тренер то і першого і другого відразу попросили на вихід. Тому що тренер є ключовим фактором від якого залежить чи матиме шанси заграти в команді той чи інший гравець.
І навпаки якщо тренеру хтось не подобається в команді то він буде по тихому плавити його тому що прямо запропонувати Боулі щоб продав Мудрика, Кукурелью, Мадуеке та інших неугодних йому сцикотно.
Замінює його першим навіть у тих матчах де він один з найефективніших на полі а більшість гравців Челсі при цьому виглядали як повні нулі.
Скільки там Енцо настворював гостроти в атаці граючи атакувального півзахисника? Джексон грає постійно в основі і до нього походу нуль претензій за те що він забив тільки 1 гол немічному Лутону і бездарно розбазарив півтора десятка реальних гольових моментів з усіма іншими суперниками. Але це гравець трансфер якого особисто одобрив Почеттіно і тому він у нього буде завжди грати повний матч незважаючи ні на що.
Навіть Ааронс з Борнмута в інтерв'ю відзначав Мудрика і Стерлінга які реально створювали їм проблеми протягом матчу тому що більше в складі суперників по ходу не було кого відзначити.
Але після матчу Почеттіно публічно висловлює якісь претензії тільки на адресу Мудрика а всі інші напевно зіграли як завжди добре і він ними дуже задоволений. Якщо його все задовольняє і він не хоче нічого міняти то "далеко" вони зайдуть з такою грою і результатами.
Tasha19
По факту  
0665826283
Хоч одна людина  одекватно зріагіровала на те  шо відбуваїтся в челсі. Це не команда Мудрика , і не тому що він ії не  "достоїн", а тому що ця ..., команда не для  Мудрика.   Слава  Україні !!!
Первый Среди Равных
Редакція сайту прочитала коментарі, де їм напихали х**ів за шиворот за те, що публікують новини лише в контексті критики і принижування Мудрика, і вирішила трохи виправити ситуацію.