Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
| Обновлено 19 сентября 2023, 09:20
4651
5

Пети встал на защиту Мудрика после матча Челси с Борнмутом

Французский экс-игрок высказался об игре украинца

| Обновлено 19 сентября 2023, 09:20
4651
5
Пети встал на защиту Мудрика после матча Челси с Борнмутом
Getty Images/Global Images Ukraine. Михаил Мудрик

Бывший полузащитник лондонских клубов «Челси» и «Арсенал» Эммануэль Пети вступился за украинского хавбека Михаила Мудрика после слов главного тренера «пенсионеров» Маурисио Почеттино в его адрес после матча АПЛ с «Борнмутом».

«Мудрик не единственный, кто испытывает трудности в этой команде, и постоянные упоминания в прессе не идут ему на пользу, потому что он играет неуверенно. Он будет думать: «Почему мой тренер говорит, что я не понимаю, как я должен играть в Премьер-лиге?». Это плохой знак для Мудрика, и я почти уверен, что в следующем матче против «Астон Виллы» он будет на скамейке запасных.

В следующий раз, когда Почеттино скажет что-то подобное, ему следует обратить внимание и на других игроков, потому что ничья с «Борнмутом» не была виной Мудрика. «Челси» мог бы играть неделю и все равно не забил бы, между игроками нет никакой связи, потому что они говорят на разных языках. Мне было скучно смотреть игру», – заявил 52-летний Пети.

Ранее сообщалось про все действия Михаила Мудрика в матче «Борнмут» – «Челси».

Оцените материал
(22)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Severian742
Це той самий тренер який був незадоволений тріо Мессі, Мбаппе, Неймар тому що вони не достатньо відпрацьовують у захисті і вважав що саме через них його ідеї не спрацювали в ПСЖ. Якщо він мав серйозні претензії до гравців які роблять десятки результативних дій за сезон але при цьому не достатньо пахають в обороні то можна зрозуміти причину того чому він так ставиться зараз до Мудрика. 
Якщо тренер зацікавлений щоб гравець у нього заграв то він буде давати йому максимальні можливості і навіть інколи закривати очі на деякі недоліки гравця. Унаї Емері давав грати Коноплянці в Севільї навіть попри те що мав до нього великі претензії за гру в обороні. Малиновський багато грав у Марселі поки там був Тудор. Як тільки помінявся тренер то і першого і другого відразу попросили на вихід. Тому що тренер є ключовим фактором від якого залежить чи матиме шанси заграти в команді той чи інший гравець.
І навпаки якщо тренеру хтось не подобається в команді то він буде по тихому плавити його тому що прямо запропонувати Боулі щоб продав Мудрика, Кукурелью, Мадуеке та інших неугодних йому сцикотно.
Замінює його першим навіть у тих матчах де він один з найефективніших на полі а більшість гравців Челсі при цьому виглядали як повні нулі.
Скільки там Енцо настворював гостроти в атаці граючи атакувального півзахисника? Джексон грає постійно в основі і до нього походу нуль претензій за те що він забив тільки 1 гол немічному Лутону і бездарно розбазарив півтора десятка реальних гольових моментів з усіма іншими суперниками. Але це гравець трансфер якого особисто одобрив Почеттіно і тому він у нього буде завжди грати повний матч незважаючи ні на що.
Навіть Ааронс з Борнмута в інтерв'ю відзначав Мудрика і Стерлінга які реально створювали їм проблеми протягом матчу тому що більше в складі суперників по ходу не було кого відзначити.
Але після матчу Почеттіно публічно висловлює якісь претензії тільки на адресу Мудрика а всі інші напевно зіграли як завжди добре і він ними дуже задоволений. Якщо його все задовольняє і він не хоче нічого міняти то "далеко" вони зайдуть з такою грою і результатами.
Tasha19
По факту  
0665826283
Хоч одна людина  одекватно зріагіровала на те  шо відбуваїтся в челсі. Це не команда Мудрика , і не тому що він ії не  "достоїн", а тому що ця ..., команда не для  Мудрика.   Слава  Україні !!!
Первый Среди Равных
Редакція сайту прочитала коментарі, де їм напихали х**ів за шиворот за те, що публікують новини лише в контексті критики і принижування Мудрика, і вирішила трохи виправити ситуацію.