Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2023, 01:11
904
0

ДУЛУБ: «Приємно, що дотичний до написання історії ЛНЗ»

Наставник ЛНЗ прокоментував сьогоднішній матч

| Оновлено 18 вересня 2023, 01:11
904
0
ДУЛУБ: «Приємно, що дотичний до написання історії ЛНЗ»
ФК ЛНЗ.

В 7 турі чемпіонату УПЛ ЛНЗ вирвав перемогу в одного із лідерів – «Руха» (2:1).

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер черкащан Олег Дулуб поділився враженнями від сьогоднішнього протистояння:

– Знаєте, в життя все буває вперше, ось і ЛНЗ здобув першу домашню перемогу в еліті, це також моя перша перемога біля керма черкащан. Приємно усвідомлювати, що ти дотичний до написання історії клубу.

– Вас «Рух» здивував якимись новинками?

– Ні, львів'яни діяли у звичній для себе манері: інтенсивно, високо пресингували, намагалися використовувати паси врозріз. До речі, на установці перед матчем я вказував підопічним, як в завершальній стадії атаки діє Квасниця, проте достукався не до всіх, бо Ілля свій гол таки забив. Значить, буде з кого спитати.

– ЛНЗ вирвав перемогу наприкінці матчу, а якби все закінчилося внічию, то це б вас влаштувало?

– На цю тему можна довго дискутувати. За рахунку 1:0 Пасіч міг, як кажуть, «закривати» поєдинок, але схибив. Після того, як львів'яни вирівняли становище вже вони могли вийти вперед. Гойдалки. Все ж, вважаю, що черкащани більше заслужили на перемогу, перервавши вражаючу 9-матчеву безпрограшну серію «Руха».

– Когось зі своїх підопічних виокремите?

– Добре зіграли наші стопери, які нейтралізували лідера нападу гостей Климчука, задоволений я й ветераном Олійником, що діяв цього разу в опорній зоні, як завжди моторним був Наумець. Ну й, звичайно, слід похвалити Прядуна, який в епізоді, коли забивав, зіграв майстерно.

Хоча заради справедливості, слід сказати, що багато чого сьогодні не виходило з того, що планували, зокрема, вертикальні передачі. Є над чим працювати.

– Ви очолили ЛНЗ зовсім недавно у складний для команди час. На ваш погляд, у черкащан є потенціал, аби виправити становище?

– Мені ЛНЗ нагадує ще одну українську команду, яку довелося тренувати – «Карпати». Там також був непоганий підбір виконавців, але треба було підрівняти фізичні кондиції гравців, розставити по місцях, аби вони були максимально ефективними. Для цього потрібен час. Все ж, вважаю, що є всі підстави сподіватися, що моя співпраця з ЛНЗ буде успішною.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.