Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 вересня 2023, 19:03
2913
6

Мілан – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 19 вересня о 19:45 за Києвом

| Оновлено 19 вересня 2023, 19:03
2913
6
Мілан – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

19 вересня на «Сан-Сіро» пройде матч 1-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Мілан» зустрінеться з «Ньюкаслом». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за київським часом.

Мілан

Команда позаминулого сезону повернулася до головного єврокубку після дуже довгої паузи - але тоді все закінчилося 4-м місцем у лігочемпіонівській групі. Але при цьому вона спромоглася все компенсувати, взявши довгоочікуване скудетто. А ось у 2022/2023 все мало не перевернулося на 180 градусів. Вони не змогли зберегти лідерство в Кальчо, більше того, лише серйозне покарання Ювентуса дозволило зберегти бодай місце у квартеті. Натомість у Лізі чемпіонів червоно-чорні вистрілили, дійшовши до півфіналу головного турніру Старого Світу (щоправда, там у підсумку програли по справі сусідові та ворогові, Інтеру). Стефано Піолі зрештою зберіг пост, а ось склад серйозно змінився. І новий варіант починав потужно, із серії перемог – подивимося, як вийде у єврокубку. Особливо після нового приниження від сусідів, дербі в п'ятницю закінчилося 1:5.

Ньюкасл

Клуб пропустив у Лізі чемпіонів близько двох десятиліть. Більше того, легендарний колектив і до Чемпіоншипу вилітав. І міг це повторити позаминулого сезону, вже після зміни наставника. Але фінансові можливості інвесторів із Саудівської Аравії (потужний контраст із жадібним Ешлі) у поєднанні з талантами, приведеними ними на тренерську посаду Едді Хау, дозволили вже минулого сезону провести солідно. Чорно-білі весь час трималися в квартеті найкращих, і врешті-решт досить впевнено закінчили на 4-й позиції АПЛ. Якраз під довгоочікуваний вихід у Лігу Чемпіонів влітку звали новачків, і, за іронією, найдорожчим став Тоналі, що був викуплений за 70 мільйонів якраз у Мілана. Сандро забив у стартовому турі, а його нова команда розгромила Астон Віллу. Але потім були осічки, які показали, що сезон буде непростим.

Статистика особистих зустрічей

Вперше ці команди зіграють одна з одною.

Прогноз

Букмекерські контори надають зовсім невелику перевагу італійцям, що грають удома. Але все тільки починається - чекаємо на тотал менше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,65).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
О!  Матч дня.  И время хорошее.
😼
Думаю що Ньюкасл переможе, бо Мілан, мабуть, ще не оговтався після 5:1 від Інтера
luceorius
 Відкриття англо - італійського протистояння в ЛЧ. Сьогодні Мілан переможе, а Тоналі
не вдасться засмутити своїх попередніх партнерів.