Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 вересня 2023, 01:00
9161
1

Зірка настільного тенісу заробив $0,5 млн із договірняків в Україні

Адам Майкл Грін зробив 1170 ставок, але уникнув в'язниці

| Оновлено 16 вересня 2023, 01:00
9161
1
Зірка настільного тенісу заробив $0,5 млн із договірняків в Україні
Twitter. Адам Майкл Грін

Колишній провідний австралійський 43-річний гравець у настільний теніс Адам Майкл Грін уникнув в'язниці за ставки на сфальсифіковані матчі з настільного тенісу в Україні.

Грін зізнався, що зробив 1170 ставок на матчі міжнародних турнірів з настільного тенісу зі свого дому в Ньюкаслі в австралійських онлайн-букмекерських конторах, вигравши для нього та його колег за кордоном 473 000 доларів.

Суддя окружного суду Ньюкасла Пітер МакГрат у вівторок заявив, що задоволений тим, що Грін щиро каявся і соромився того, що він зробив, і того впливу на гру, яку він любив.

МакГрат сказав, що психологічний звіт показав, що Грін, який раніше не мав кримінального минулого, потребує постійного лікування від ігрової залежності, яке неможливо отримати за ґратами.

Він наказав засудити Гріна до трирічного інтенсивного виправного покарання, відпрацювати 100 годин громадських робіт та не мати жодного ігрового рахунку протягом трьох років.

Грін робив ставки за сім місяців до свого арешту в грудні 2020 року.

Він визнав себе винним в окружному суді Ньюкасла за одним пунктом обвинувачення у використанні корумпованої інформації для ставок на подію та за одним пунктом звинувачення у навмисному поводженні з доходами, отриманими від злочинної діяльності.

Грін мав постати перед судом у червні, перш ніж визнати себе винним за двома пунктами звинувачення після того, як прокуратура погодилася зняти понад 60 інших пунктів звинувачення.

Грін, колишня зірка настільного тенісу серед юніорів, який тренувався в Європі та на якомусь етапі розглядалася на місце в олімпійській збірній Австралії 2012 року, зробивши 1170 ставок у період з 6 травня по 15 грудня 2020 року, отримавши прибуток у розмірі близько 473 000 доларів.

Особисто він заробив близько 50 000 доларів, зробивши 63 ставки на 39 матчів.

У період з червня по грудень 2020 року Грін також використав свій власний банківський рахунок для переказу 190 000 доларів із прибутку партнерам в Україні.

Грін був заарештований у грудні 2020 року після того, як детективи Нового Південного Уельсу за допомогою Sport Integrity Australia створили ударну групу для розслідування транснаціонального синдикату азартних ігор, що робить корупційні ставки.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Українські рапіристки вперше в історії зійшли на п'єдестал етапу КС
Інші види | 04 травня 2024, 23:25 0
Українські рапіристки вперше в історії зійшли на п'єдестал етапу КС

Бронзу взяли Дар'я Миронюк, Ольга Сопіт, Аліна Полозюк та Катерина Буденко

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
T-800
первый раз слышу про такого провідного, куда ни шло к таким пречислять: Тимо Болла, Владимира Самсонова, Дмитрия Овчарова ... Я-У Вальднера