Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 15 вересня 2023, 23:59
1239
1

ПСЖ – Ніцца. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок 5-го туру Ліги 1 відбудеться 15 вересня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 15 вересня 2023, 23:59
1239
1
ПСЖ – Ніцца. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

15 вересня на Парк де Пренс пройде матч 5-го туру Ліги 1 чемпіонату Франції, в якому ПСЖ зустрінеться з Ніццею. Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

ПСЖ

Команда минулого сезону в черговий раз не досягла своєї, по суті, єдиної мети – досягти успіху в Лізі чемпіонів. По суті, вже тоді було зрозуміло, що Крістоф Галтьє приречений і не збереже тренерську посаду – його в результаті влітку змінив Луїс Енріке. Оновили склад, без жалю розлучившись із рядом вікових зірок, від Серхіо Рамоса і до Мессі з Неймаром. Верратті в Катар продали аж 10 вересня. Але при цьому не відпустивши свій головний актив, Мбаппе, хоча той явно не мав наміру залишатися. У новому сезоні, схоже, відчуваючи серйозні проблеми з мотивацією та настроєм, гранд розпочав із пари нічиїх, із Лор'яном та Тулузою. Але потім набрали обертів, оформивши впевнені 3:1 з Лансом, а Ліон на виїзді взагалі розгромивши 4:1.

Ніцца

Клуб має серйозних інвесторів, в особі британського концерну Ineos. Але поки що кадрові рішення менеджменту не виправдовуються. Розуміючи, що кинути виклик ПСЖ неможливо, орлята хотіли піднятися у топ-3, повернутись до Ліги чемпіонів. Але не виходило, минулого сезону скотилися на дев'яте місце, залишившись взагалі без єврокубків. Наразі і новачків набрали, і тренера нового запросили, до речі, знову іноземця, але не розкрученого – італійця Фаріолі. Франческо починав на новому місці з трьох поспіль нічиїх, з Ліллем, Лор'яном (двічі по 1:1) та Ліоном (0:0), і лише зі Страсбуром перед паузою на матчі збірних оформили нарешті впевнені, гросмейстерські 2:0. Втім, треба перемоги брати частіше, щоб поборотися за мету – завдання на сезон точно не змінювали.

Статистика особистих зустрічей

У Ніцци було 3 поєдинки поспіль без поразок. Але минулого сезону ПСЖ нарешті зміг вичавити максимум з орлятами, вигравши обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що гості зачепляться за нічию. Рекомендуємо ставити на ПСЖ при форі –1,0 голів (коефіцієнт – 1,69).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Представники клубів УПЛ провели нараду. Скасували Суперкубок
Футбол | 30 квітня 2024, 20:05 5
Джерело: Представники клубів УПЛ провели нараду. Скасували Суперкубок

Також повідомляється, що старт сезону було посунуто на тиждень

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Play Games
Договорняк