Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 16 вересня 2023, 00:00
685
0

Баварія – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок 4-го туру Бундесліги відбудеться 15 вересня о 21:30 за Києвом.

| Оновлено 16 вересня 2023, 00:00
685
0
Баварія – Байєр. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

15 вересня на Альянц-Арені пройде матч 4-го туру Бундесліги, в якому Баварія зустрінеться з Байєром. Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Баварія

Клуб минулого сезону вимучив чергову срібну салатницю – просто пощастило, що в останньому турі допустив осічку, здавалося б, успішніший конкурент, дортмундська Боруссія. Дзвіночок був начебто успішним – і в керівництві пройшли зміни з низкою звільнень на чолі із Саліхаміджичем, і склад оновився. 50 мільйонів за Кіма і особливо 100 за Кейна – дуже щедрі гроші як для прагматичних німців. Але при цьому Гаррі дебютував у Суперкубку та програв зі своїми новими партнерами 0:3 РБ Лейпцигу. Але в наступних поєдинках, вже у форматі Бундесліги, рекордмейстри поки що йдуть без осічок. Вердер і зовсім розгромили у Бремені 4:0, а потім впоралися з Аугсбургом (3:1) та Боруссією з Менхенгладбаху (2:1). У англійського бомбардира вже 3 м'ячі з асистом на Сане.

Байєр

Команда минулого сезону трохи менше року тому змінила наставника, швидко розчарувавшись у Сеоане після вдалого попереднього чемпіонату. Херардо змінили на Хабі Алонсо, і для початку іспанець показав не захмарний, але непоганий результат: півфінал Ліги Європи та 6-те місце у Бундеслізі. Але, безперечно, хочуть більшого. І аспіринники, які капітально оновили склад (в останній момент позбулися, в тому числі, Луньова і Азмуна) видали старт на рівні Баварії. Після 8:0 у кубку з Тойтонією Оттесен вдалося розпочати чемпіонат з того, що в Леверкузені виграли 3:2 у РБ Лейпциг. Після цього впоралися і з Боруссією (Менхенгладбах) та Дармштадтом, причому в обох виграли розгромно: 3:0 та 5:1. Прекрасно себе виявив Віктор Боніфасе: нігерієць, який прийшов із Юніона, встиг забити 4 голи при парі передач.

Статистика особистих зустрічей

У трьох останніх поєдинках сторони показали всі варіанти результатів – спочатку була нічия, потім по разу виграли в межах минулого сезону.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що буде перемога Баварії у видовищному футболі. Але тільки закінчилися матчі збірних, а потім буде старт єврокубків, тож краще поставимо на нейтральний тотал менше 4,0 голів (коефіцієнт – 1,62).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим
Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2
Мілевський розповів, чи спілкуються вони з Алієвим

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.