Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1080
0

Вест Гем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 16 вересня о 17:00 за Києвом

Вест Гем – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 вересня на «Лондон Стедіум» відбудеться матч 5-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Гем» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку намічений на 17:00 за київським часом.

Вест Гем

Клуб минулого сезону втратив позиції в АПЛ. Але, по-перше, і там навесні вийшло помітно додати, по-друге, все з лишком було компенсовано тріумфальною ходою в Лізі конференцій, де за весь час, від кваліфікації до фіналу, тільки раз англійці не виграли. У новий розіграш «молотобійці» увійшли без капітана і лідера центру поля, Райса, але за нього (а також Скамакку і Влашича) виручили велику суму. Це дозволило підписати таких новачків, як Едсон Альварес, Ворд-Проуз, Мавропанос і Кудус, хоча були ще й інші цілі, що так і не перебралися до Лондона. У будь-якому разі, «хаммерс» видали відмінний старт. З «Борнмутом» прикро втратили перемогу, пропустивши в кінцівці на 1:1. Але потім були по 3:1 з потужними суперниками, «Челсі» і «Брайтоном», та й «Лутон» обіграли, нехай і менш солідно, 2:1.

Манчестер Сіті

Команда минулого сезону оформила «требл», тобто, вийшла на пік. Залишається тільки спробувати втриматися на вершині, що вважається складнішим завданням. Уже вийшло додати трофей, щоправда, 1 із 2 можливих - «Севілью» по пенальті обіграли у фіналі Суперкубка УЄФА. Але такий самий матч-турнір, тільки англійський, у післяматчевій серії програли «Арсеналу». У рамках Прем'єр-Ліги був втрачений у першому ж турі диспетчер, Де Брейне. Але поки що це ніяк не позначилося на результатах. Усіх своїх суперників там підопічні Пепа Гвардіоли обігравали, щоправда, і суперник серйозний був тільки 1, «Ньюкасл». З «Бернлі», «Шеффілд Юнайтед», та й з «Фулгемом» «містяни» повинні були брати максимум за замовчуванням.

Статистика особистих зустрічей

«Вест Гем» в ігровий час перемагав ще в 2015-му році - після цього проходив «Сіті» в кубку, але по пенальті. Минулого сезону гранд із Манчестера виграв обидва поєдинки із загальним рахунком 5:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом гри «містян», і з ними можна погодитися. Ставимо на те, що вони виграють за фори «-1 гол» (коефіцієнт - 1,8).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»
Футбол | 27 квітня 2024, 23:40 1
Шон ДАЙЧ: «Миколенко завдав собі трохи більшої шкоди, ніж ми сподівалися»

Головний тренер «Евертона» не впевнений, що українець скоро повернеться на поле

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.