Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 15 вересня 2023, 07:17
1041
3

ЯРЕМЧУК: «Мені потрібен час на адаптацію, щоб набути стабільності»

Роман перейшов із бельгійського «Брюгге» до іспанської «Валенсії» на правах оренди

| Оновлено 15 вересня 2023, 07:17
1041
3
ЯРЕМЧУК: «Мені потрібен час на адаптацію, щоб набути стабільності»
AS. Роман Яремчук

Український форвард Роман Яремчук, який перейшов із бельгійського «Брюгге» до іспанської «Валенсії» на правах оренди, розповів про свої очікування від гри у новій команді:

«Для мене це чудова нагода стати найкращим футболістом. Я хочу довести свою цінність у «Валенсії» та у цьому великому клубі. У мене була підготовка в Брюгге, тепер я повернувся після гри за свою збірну, і в мене вже було кілька занять з командою. У мене є гармонія із гравцями, з тренером. Я відчуваю себе добре.

Яка мета у Валенсії? Це хороше питання. Коли я приходив до нової команди, я завжди думав, що заб'ю 20 голів, і всі будуть задоволені. Але треба бути реалістами. Треба проходити гру за грою, і разом із роботою цілі прийдуть.

Як пройшов трансфер? Ми почали спілкуватися деякий час тому назад. «Валенсія» зв'язалася зі мною кілька місяців тому, я мав контракт із «Брюгге». Але я дуже хотів бути тут і сказав про це своєму агентові. Це чудовий клуб.

Дисципліна необхідна у спорті як на полі, так і за його межами. Потрібно бути професіоналом, особливо у такому змаганні, як Ла Ліга. Мені потрібно добре тренуватися, добре харчуватися, сподіваюся не отримати травми, але мені потрібен час для адаптації.

Що сказав Рубен Бараха? Ми трохи поговорили із тренером, так. Треба працювати. Я зосереджений на цьому сезоні. «Валенсія» – чудовий клуб, мені подобається тут перебувати, інакше я б сюди не прийшов.

Життя таке. Перші шість місяців у «Бенфіці» були хорошими, але потім у мене стався коронавірус, розпочалася війна в Україні, і все було складно. Щось подібне сталося зі мною в Брюгге. Я не мав стабільності. Я сподіваюся, що у «Валенсії» у мене справді буде така стабільність, і я зможу дати максимум користі.

У свої перші години у Валенсії я вже міг бути з командою і зіграти. Було цікаво подивитися на стратегію та на те, як грає команда. Так, ми програли, але я побачив потенціал своїх товаришів за командою.

Гарне психічне здоров'я? Це найважливіша частина. Якщо ви психічно здорові, справи йдуть добре. Війна та проблеми теж можуть зробити вас сильнішими. У міру дорослішання все виглядає позитивніше. Зараз маю гарний момент психологічно.

Мета Валенсії – лише залишитись у Першому дивізіоні? Я знаю потенціал, який має команда. Коли бачив гравців, тренерів, я побачив великих професіоналів. Я вірю у потенціал команди. Ми обов'язково покращимо результати».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Плотницький збирається проміняти збірну України на Аль-Арабі?
Волейбол | 06 травня 2024, 18:00 7
Плотницький збирається проміняти збірну України на Аль-Арабі?

Sport.ua дізнався, чому капітан відмовився від виступів за збірну України в цьому сезоні

МАКСИМОВ: «У нас був трансферний бан, і ми нікого не могли запросити»
Футбол | 06 травня 2024, 21:48 0
МАКСИМОВ: «У нас був трансферний бан, і ми нікого не могли запросити»

Головний тренер СК «Дніпро-1» прокоментував перемогу над «Кривбасом»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Пришел Циганков в Жирону говорит мне надо время на изучение языка.
Почувствуйте разницу.
Рома списаный игрок. 
Володимир Дорошук
ЯРЕМЧУК: «Мені потрібен час на адаптацію на лавці для запасних.
kluchka_vova
тобі треба або грати або їдь додому.. мессі,рональдо.. тільки прийдуть в інши клуб-грають і забивають,а ти прийдеш,половину контракту адаптіруєшся на лаві для запасних... дурні ті клуби що тебе купляють