Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 вересня 2023, 11:59
2484
13

Олександр ЗІНЧЕНКО: «На Мудрика сильно тиснуть. Відразу хочуть результат»

Гравець впевнений, що Михайлу треба дати час

| Оновлено 14 вересня 2023, 11:59
2484
13
Олександр ЗІНЧЕНКО: «На Мудрика сильно тиснуть. Відразу хочуть результат»
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

Гравець «Арсенала» Олександр Зінченко впевнений, що хавбеку «Челсі» Михайлу Мудрику треба дати час, аби українець зумів показати себе на високому рівні.

«Можливості Мудрика не мають кордонів, у нього неймовірні якості. Я знаю, що на нього дуже сильно тиснуть – ЗМІ і таке інше. Він прийшов з УПЛ, яка навіть не така сильна, як 10 років тому. Раніше було багато бразильців, Фернандіньо, Вілліан».

«Михайло прийшов з УПЛ одразу до «Челсі», а ви одразу хочете результату. Зачекайте. Я не бажаю йому добре грати проти «Арсенала», але це хороший гравець», – сказав Зінченко.

Цього сезону АПЛ Мудрик провів три матчі і результативними діями не відзначився.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вічний лабіринт Юрія Максимова
Футбол | 24 травня 2024, 10:02 11
Вічний лабіринт Юрія Максимова

Колумніст Sport.ua Олексій Сливченко – про постійні поневіряння українського «кризового менеджера»

Промоутер Джошуа прокоментував слова Ф'юрі, що Усик виграв бій через війну
Бокс | 24 травня 2024, 20:26 2
Промоутер Джошуа прокоментував слова Ф'юрі, що Усик виграв бій через війну

Едді Хірн заявив, що завдяки подібним словам Тайсона простіше продавати бої

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр
10 млн больше он не стоит да и то эти 10 млн просто бы заплатили и начали учить футболу в Англии .70 млн за такого игрока это был развод аферистов донецких
wojsergivan
Мудрик проэкт наперсточника  ахметова гараздо более хуже игроков не продавал не отпускал короче обманул Челси крутой бандюк
Александр
Відразу хочуть ? Скільки він вже грає ? Зінченко купували за копійки а зв Мудрика платили гроші на рівні Кейна та більше ніж за Медісона .Хіба можна пррівнювати цих людей .Якби мудріка взяли за 5 на перспективу то ніхто нічого б не казав
Перець
На консультацію до Белінгема в Реал
Владислав Рейский
Так надо пока зп не платить ему, пусть привыкает) поглядим тогда на него, а то маленький инфантил как дело то качества игры, а как выложить за него и навалить ему состояние, так норм)
Tasha19
Те що Зінченко підтримує свого  то добре звичайно. Преса, експерти та вболівальники в Англії вміють знищувати жорстоко. Та ще й в Челсі повний бардак твориться, і команда грає не зрозуміло як і не зрозуміло у що. Але Мудрик повинен навчитись з цим всим справлятися, а якщо ні, то про футбол топ рівня може забути. І Міші 23 роки на носі, пора щось і на полі показувати, а то вік молодих і перспективних майже закінчився.
antt
З одного боку дивно що він такі слова підтримки говорить тепер. Значить час такий підійшов що через місяць таке говорити буде вже точно неактуально. А ще трохи пізніше неактуальними будуть жодні слова коли за цілий сезон мудрик нічим не відзначиться. Бо жодних змін не намічається. Навіть асистів перспективи не видно. Та й не за креативність його взяли в Челсі. Як вчора заявив один англійський футболіст - настільки прямолінійний - про мудрика. А в матчі з Італією був якраз один епізод що про це дуже прямолінійно засвідчив.  Коли мудрик всередині поля трохи розігнався з м'ячем.  І прямо на швидкості "стукнувся" в італійця. І все. Мяч втрачено, контратака також в ауті. 
easterly
Сашко! Шо за брєд, який час? Чувак вже майже рік в клубі, куплений за скажені гроші, сума яких вже натякає на відповідну гру після першого матчу. Прикладом є гравці Ліверпуля, за яких заплатили менше, але дають результат з першого матчу: МакАлістер, Сабосаблаї, Гакпо, Дарвін та інші. І не важливо звідки вони прийшли. Ціна підтверджує рівень професіоналізму, а його у мудрика нема - мильна бульбашка....