Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бразилія
|
428
1

Сантос – Крузейро. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бразилії

Поєдинок відбудеться 15 вересня о 01:00 за Києвом

Сантос – Крузейро. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Бразилії
ФК Сантос

15 вересня на «Ештадіу Віла Белміру» пройде матч 23 туру чемпіонату Бразилії, в якому «Сантос» зустрінеться з «Крузейро». Старт поєдинку заплановано на 00:00 за європейським часом.

Сантос

Клуб докотився до повноцінної боротьби за виживання. Якщо минулого, 2022 року підсумкове 12-е місце в Серії А розглядалося як якщо не невдача, то вкрай посередній підсумок, то зараз про подібне залишається тільки мріяти. Риби не вийшли з групи в Копа Судамерикана, а з кубка їх вибила Баїя ще на стику весни та літа. І, головне, у рамках Бразилейрао відверто йде провал - там не набирається й очка в середньому за гру (21 у 22 зіграних поєдинках). Долі оптимізму принесла перемога над Греміо. Але вже після неї встигли знову програти і Атлетіко Мінейро, і навіть іншому аутсайдеру Америці Мінейро. Так Дієго Агірре, вже третій наставник за сезон, що прийшов місяць тому, ризикує надовго на цій посаді не затриматися.

Крузейро

Команда після кількох років животіння в Серії В повернулася до найвищого дивізіону країни. На куражі лисиці, які зараз належать своєму ж вихованцю та легендарному нападникові, Роналдо. На куражі, вдалося потужно стартувати: 4 перемоги в 6 перших турах Бразилейрао, у тому числі тричі поспіль. Але надовго футболістів не вистачило, і вони поступово здуваються, що не дивно, адже за решту розіграшу вдалося виграти лише двічі. На даний момент серія без перемог досягла вже 8 турів у Серії А - 5 нічиїх, у тому числі і 0:0 з Ред Булл Брагантіно у минулому раунді, при 3 поразках. Поки що за рахунок накопиченого на старті виходить триматися на порівняно непоганому 12-му місці. Але до зони вильоту всього 5 балів, а там, серед іншого, саме історичний гранд, Сантос.

Статистика особистих зустрічей

2019-го, перед вильотом Крузейро із Серії А, клуби обмінялися перемогами. А, повернувшись, лисиці вдома оформили 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори надають мінімальну перевагу господарям поля. Але обидва клуби не блищать, тому можна зупинитися на тотал менше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,95).

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Магмет
Бразильська Серія А з 23 туру буде в показі на Спорт 1,2,3.