Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 14 вересня 2023, 00:43
3314
0

Мирон МАРКЕВИЧ: «Не можемо втрачати очок, тим паче, в домашніх матчах»

Керманич львівських «Карпат» поділився очікуваннями перед майбутнім матчем

| Оновлено 14 вересня 2023, 00:43
3314
0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Не можемо втрачати очок, тим паче, в домашніх матчах»
ФК Карпати. Мирон Маркевич

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився своїми очікуваннями перед поєдинком проти хмельницького «Поділля».

– Про лідерство «Карпат»:

– Ми прекрасно розуміємо, що не можемо втрачати очок, тим паче, в домашніх матчах. Треба також стежити за групою Б Першої ліги. В «Інгульця» стільки ж залікових балів, як і у нас. Та все ж нам насамперед потрібно думати про свою гру.

– Про повернення Бабогла:

– Я дивився матч між збірними Молдови та Фарерських островів і особливо стежив за грою Владислава Бабогла. Він вже повернувся у розташування «Карпат». У Влада була далека дорога, тому відчувається, що він втомлений. Однак ще є кілька днів до нашого матчу, тому побачимо чи вийде він у старті.

– Про «Поділля»:

– Ми аналізували попередні матчі «Поділля». Можу сказати, що це бойова команда, яка нейтралізує сильні сторони суперника і водночас сама намагається грати у свій футбол. Розуміємо, що усі матчі будуть непростими, тому готуємось до найближчого поєдинку з максимальною концентрацією. Ми розібрали нашого суперника. Завтра ще відпрацьовуватимемо на тренуванні стандарти, адже у хмельницької команди високі захисники та вони завжди небезпечні.

– Про лазарет команди:

– Не думаю, що у нашому складі будуть суттєві зміни порівняно з минулим матчем. У нас є проблеми зі складом, адже кілька гравців ще не готові до повернення на поле. Тому серйозних змін не буде. Саків, Підлепенець і Чех вже працюють з м’ячем, але у заявку на найближчий матч, напевно, не потраплять. Можливо, це станеться вже в наступному поєдинку.

Наступний матч «Карпати» у 8 турі Першої ліги чемпіонату України з футболу зіграють з «Поділлям», початок матчу 15 вересня о 18:00.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.