Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 14 вересня 2023, 00:58
1241
1

Валерій ФЕДОРЧУК: «Судаков – молодець, визнав свою помилку»

Півзахисник розповів про враження від гри збірної України

| Оновлено 14 вересня 2023, 00:58
1241
1
Валерій ФЕДОРЧУК: «Судаков – молодець, визнав свою помилку»
ФК Рух. Валерій Федорчук

Колишній півзахисник київського «Динамо» Валерій Федорчук розповів про враження від гри збірної України у матчі з Італією.

– Враховуючи, що наші шанси на вихід з групи ще є, вони хороші і все залежить від нас – вересневі матчі можна оцінити позитивно. Результат матчу з Англією однозначно в актив, адже це лідер групи.

– Але була поразка від Італії?
– Італійцям потрібно віддати належне – наскільки якісно вони зіграли проти нас. Хоч наш тренерський штаб освіжив склад, але гра все одно виглядала важкувато. Італійці були свіжішими.

– Які причини поразки від Італії?
– Індивідуальні помилки. Судаков визнав свою помилку – молодець. Можливо, якби не ця помилка, при всій повазі до Італії, рахунок міг бути й іншим.

– Чи не залишає осаду невисока частота та гострота наших атак?
– Ми вже маємо гравців, які готові грати на високому рівні проти Італії та Англії. Але як команда ми ще не готові до цього на 100%. Процес становлення команди триває. Тому, звісно, ми змушені більше думати про оборону і контратаки. Тому це позначається на кількості і гостроті атак. Є й багато інших чинників – ігри через 2 на 3, відновлення, кількість гравців для рівноцінної ротації. Зараз фактор атаки давайте поки що оцінювати по матчах з Мальтою та Північною Македонією. З ними треба грати першим номером. Ми хочемо вийти з групи, тож кожна гра – це великий ризик.

– Що найбільш позитивне можна відзначити?
– Ми маємо хороших гравців, є досвідчені, є якісна молодь. Є хороші передпосилки до якісної гри проти сильних суперників.

– Чи варто відзначати когось з наших гравців індивідуально?
– Я би назвав передусім Забарного. Він зіграв на стабільно високому рівні в обох матчах. Важливо, в якому тонусі в майбутньому перебуватимуть наші футболісти. Якщо всі наберуть форму, суперники будуть нас боятися.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Володимир
Признал ошибку - и ты уже молодец !  Очки ,правда , за это пока не дают..