Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Socca
| Оновлено 12 вересня 2023, 19:36
606
0

Соккербол 23/24. Потужний старт!

Огляд першого туру Соккербол 2023/24

| Оновлено 12 вересня 2023, 19:36
606
0
Соккербол 23/24. Потужний старт!

Чемпіонат Соккербол 2023/2024 стартував 11 вересня на столичній «Гідропарк Арені» трьома потужними поєдинками. Всі шість команд продемонстрували відмінний збір, запам`ятались професійним підходом до матчів, а також вже встигли себе проявити з найкращої сторони.

Розпочався турнір матчем відкриття «Динамо КМДА» - «MАНЗАНА». Звітна зустріч могла бути однією з найрезультативніших в турі, але голкіпери обох команд діяли просто фантастично. «Динамівці» провели серйозну роботу на трансферному ринку і запросили до команди відомих виконавців гри socca, віце чемпіонів світу 2023 в складі збірної України Олександра Урицького, Дмитра Подколзіна, проте, в першій частині гри глядачі не побачили жодного результативного удару. Нулі на табло, але «море» гольових нагод з обох сторін. Після перерви команда «MАНЗАНА» серйозно взялась за справу і навіть мала в своєму розпорядженні буліт, але не використала цю можливість. В свою чергу у «Динамівців» феєрив нападник Іван Гребенюк та виконував роль першої скрипки, але навіть цієї активності виявилось недостатньо. Для старту сезону обидві команди продемонстрували чудову гру та створили дуже багато гольових нагод, але воротарі відіграли блискуче, тому фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию 0:0. Напевно, цей результат є закономірним, адже ніхто не заслуговував на поразку, тому кожна з команд отримує по одному балу собі в актив.

Стосовно гри «ДІРЕКТ» «ЕВІ Інжиніринг», то підопічні Ільдара Макаєва дуже швидко підтвердили свої амбіції на перемогу. Вже на перших хвилинах матчу Юрій Правук ударом з близької дистанції оформив найшвидший гол в турі – 1:0. За такого перебігу подій команда «ДІРЕКТ» продовжувала задавати темп зустрічі і діяла першим номером. Натомість гравці «ЕВІ Інжиніринг» шукали щастя в контратаках та намагались зловити суперника на помилці. Більше того, наприкінці тайму колектив Віталія Орєхова організував класну атаку і на 19-й хвилині вдалось зробити рахунок рівним, але вже на останніх секундах першого тайму Чайка встановив остаточний рахунок першої частини гри – 2:1. В другому таймі представники «ЕВІ Інжиніринг» намагались змінити хід поєдинку. Особливо старався Станіслав Жеріков, правда, зусиль капітана виявилось недостатньо для порятунку. В свою чергу підопічні Ільдара Макаєва відіграли «на нуль» в другій частині матчу і змогли ще двічі засмутити суперника – 4:1. Підопічниі Ільдара Макаєва здобули заслужену перемогу, а гравці «ЕВІ Інжиніринг» спробують здобути перші залікові бали вже в наступному турі.

Наостанок відзначимо фантастичний матч «АГАРД» «ЖУЛЯНИ». У звітному поєдинку очікувалась неймовірна інтрига та боротьба до останньої секунди, проте, гравці «Жулян» вирішили інакше. Вже в першому таймі представники «Агарда» тричі розігрували з центру поля, адже Тимофій Листопад спіймав справжній кураж і не тільки відзначився голом, а й встиг оформити асист – 0:3. Проте, у команди «Агард» було в своєму розпорядженні декілька вбивчих моментів, щоправда Ігор Байдак відіграв фантастично, не дозволивши супернику відзначитись. Після перерви представники «Агарда» не змогли змінити хід матчу, оскільки команда «Жуляни» продовжувала впевнено діяти першим номером і раз разом реалізовувала свої моменти (нереалізований буліт у виконанні Дениса Хруля не беремо до уваги). Варто зазначити, що гравці «Агарда» спромоглись оформити гол престижу, але при цьому отримали ще чотири м`ячі у свої ворота – 1:7. Команда «Жуляни» запам'яталася яскравою грою та отримала відповідний результат. Окремо відзначимо Листопада, адже дубль Тимофія та його активні дії і асисти стали запорукою успіху.

Наступний ІІ тур Соккерболу очікуємо 19 вересня.

Олександр ЛАВРИК, спеціально для Sport.ua

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.