Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
2049
1

Мальта – Північна Македонія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 12 вересня о 21:45 за Києвом

Мальта – Північна Македонія. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

12 вересня на «Та'Калі Нешнел Стедіум» пройде матч 6-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Мальти зустрінеться зі збірною Північної Македонії. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Мальта

Збірна вважається не безнадійним аутсайдером. Але при цьому все, що виходить цього календарного року, це вигравати виключно в товариському форматі, у таких самих скромних колективів, які представляють маленькі європейські країни. У червні вдалося оформити 1:0 у контрольному поєдинку на полі Люксембургу, і після такого повторення цього рахунку вдома з Гібралтаром у товарняку 6-го вересня вже не дивував. Але у звичайному відборі поки що йоанніти йдуть взагалі без очок. Хоча слід зазначити, що, програвши без шансів Італії (0:2) та Англії (0:4), з слабшими була мінімальна різниця голів. У Македонії аутсайдер програв 1:2. А Україна взагалі в номінально домашньому поєдинку єдиний м'яч забила з пенальті на 72-й хвилині.

Північна Македонія

Команда більш-менш набрала хід лише останнім часом. Піком став вихід на Євро-2020, що стало першим великим турніром для цієї, досить молодої (колись була частиною Югославії) національної збірної. Але це не стало зовсім разовим винятком, адже на чемпіонат світу червоно-чорні не пробилися, зупинені в останній момент Португалією, до цього взявши 2-е місце в групі і вигравши стиковий поєдинок в Італії. Зараз результати скромніші: після 2:1 з Мальтою, у червні програли з тим самим рахунком Україні, а потім були знищені 0:7 Англією. У вересні був новий поєдинок зі Скуадрою Адзуррою. Вдома зіпсували дебют для Спаллетті – Барді на 81-й хвилині відповів на гол Іммобіле, оформивши підсумкову нічию 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Збірні встигли зіграти 5 разів. Все, що вийшло у Мальти, це в одному товариському матчі зачепитися за нічию.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тут треба чекати на перемогу гостей. Але македонці лише в суботу витратили багато сил на нічию з Італією, а зараз потрібно на виїзді грати першим номером. Отже зупинимося на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,7).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола Унгурян
для України було б чудово щоб зіграли внічию (перемога Мальти взагалі не віриться)