Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 вересня 2023, 21:13
1055
0

Іспанія – Кіпр. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 12 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 12 вересня 2023, 21:13
1055
0
Іспанія – Кіпр. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

12 вересня на «Нуево Лос Карменес» пройде матч 6-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Іспанії зустрінеться зі збірною Кіпру. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Іспанія

Команда відволікалася від боротьби за вихід на континентальний чемпіонат світу. У червні замість відбірних матчів був фінал чотирьох Ліги Націй. І він вийшов успішним: фурія роха впоралася з Італією, а потім за рахунок успіху в серії пенальті обіграла Хорватію. Таким чином, де ла Фуенте зміг буквально за півроку після того, як прийшов на посаду, взяти трофей. Це має надихнути і гравців після багатьох років майже суцільних невдач (крім Євро-2020). Але у відборі вже була явна осічка, у вигляді 0:2 у Шотландії у березні. З Грузією і близько не залишили місця для інтриги - так, пропустили у відповідь, відкривши рахунок, але зрештою довели до рахунку 7:1.

Кіпр

Збірна начебто намагається утримувати чималий рівень амбіцій. Але на практиці їх не просто не підтверджують, а швидше, навпаки. Навіть у Лізі Націй, на рівні дивізіону С, минулого року острів'яни практично провалилися. Ну а новий відбір обертається циклом невдач. Причому програвали поєдинки не тільки там, де цього й чекали, типу 1:3 у Норвегії, а й, в принципі, 0:3 на полі нинішньої Шотландії. Але ж Кецбая зі своїми підопічними у червні вдома програв 1:2 своїм землякам, грузинам! Минулої п'ятниці нове вікно збірна розпочала з прийому тартанових. Вже на 6-й хвилині британці відкрили рахунок зусиллями Мактомінея, а у підсумку за перші півгодини гості довели рахунок до підсумкових 3:0, після чого прагматично почали заощаджувати сили.

Статистика особистих зустрічей

Іспанія виграла 7 із 8 поєдинків при єдиній поразці. Але в цьому столітті команди примудрилися не перетинатися одна з одною навіть у товариському форматі.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки багато виграє Іспанія. Вона може бути не дуже серйозно налаштована, але дуже слабкі нинішні гості. Ставимо на фурію роху при форі -3,0 м'ячів (коефіцієнт - 1,6).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?
Футбол | 27 квітня 2024, 07:55 0
Визначені півфіналісти Кубка Азії U-23. Хто потрапить для України на ОІ?

Залишається 2 варіанти суперників для України: Індонезія та Узбекистан

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.