Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 вересня 2023, 10:05
4907
4

ПЕТРАКОВ: «Для початку Авагімян має отримати вірменський паспорт»

Наставник збірної Вірменії оцінив ймовірність виклику в свою команду футболіста «Чорноморця»

| Оновлено 12 вересня 2023, 10:05
4907
4
ПЕТРАКОВ: «Для початку Авагімян має отримати вірменський паспорт»
Instagram. Артур Авагімян

Головний тренер збірної Вірменії українець Олександр Петраков розповів про кадрову ситуацію в своїй команді та можливості виступів Артура Авагімяна за неї.

«Я не вважаю, що він (Авагімян - ред.) зараз сильніший за виконавців, які є у мене. Тут велика конкуренція саме в атакувальній ланці.

У Вірменії немає воротарів, немає захисників, немає опорних півзахисників. Де нападники? Усі вінгери та під нападниками. Ось у чому загвіздка. Я не можу брати 10 людей. Ці хлопці мені подобаються, вони вже у складі грають: Мкртчян, Сперцян. Теж саме Селларраян Лукас. Лукас з США. Люди їдуть. Це теж потрібно розуміти. Бріаско 25 годин летить, це потрібно поважати.

А я буду викликати з «Чорноморця», бо він захотів? Хотіти не шкідливо. Для початку ця людина знаєте, що має зробити? Підказати вам? Я вам підкажу. Він має приїхати у Вірменію та отримати паспорт. Подати документи та отримати паспорт. Стати громадянином Вірменії. Але він цього не робить. Нехай приїде сюди, вибере час, отримає паспорт.

Прийде, скаже: «Я – громадянин Вірменії». Він – українець. У нього паспорт український. Ось і все. Це моя особиста думка. Якщо людина хоче, то нехай отримає. У вас тут спрощена система. Ласкаво просимо. Я за усіма дивлюся. У мене немає до нікого упередженого ставлення. Все чисто та відкрито», - сказав Петраков.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
армяни конечно ещё те патриоты-везде кричат что они армяни а сами даже паспорт не получают
Serhii P.
Він має відмовитись від українського громадянства після отримання паспорту громадянина Вірменії!
ALKOSruLKA
Петраков ще той патріот Зразу й схему розповів, як звалити з України... Не у консульство, не до посольства направив, а "хай приїздить сюди"...