Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 11 вересня 2023, 22:29
1796
2

Португалія – Люксембург. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 11 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 11 вересня 2023, 22:29
1796
2
Португалія – Люксембург. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

11 вересня на «Ештадіу Алгарве» пройде матч 6-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Португалії зустрінеться зі збірною Люксембургу. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Португалія

Команда від початку календарного року відкрила нову епоху. Поки невідомо, як виявить себе Роберто Мартінес, але його наступник добивався чималого, аж до титулу чемпіона Європи. Та й пішов не так через спортивні проблеми (у Катарі дійшли до чвертьфіналу мундіалю), скільки через те, що замахнувся на святе - перестав по ходу турніру випускати в старті Роналду. Іспанцю пощастило, розклад кваліфікації був максимально лояльний, звідси й стовідсотковий старт... Хоча в Ісландії лише гол Кріштіану дозволив продовжити серію, оформивши 1:0. Зі Словаччиною в минулому турі теж вийшло досить непросто. Але все ж таки сольний прохід і більярдний удар Бруну Фернандеша конвертувався в єдиний м'яч - і, відповідно, чергову перемогу.

Люксембург

Збірна вже точно не андердог – Люк Хольц попрацював гідно, та й покоління зараз у червоних левів за місцевими мірками по-справжньому сильне. Цього не вистачає, щоб бути середняком, але з цією командою боротися всім вкрай непросто. Так, у цій кваліфікації були домашні 0:6 вдома якраз із португальцями (і 0:1 з Мальтою у товариському поєдинку точно складно зрозуміти), але при цьому в гостях вистояли на 0:0 у Словаччині, а Боснію з Джеко, П'яничем та Кодро-молодшим перемогли гросмейстерськи, 2:0. З тією ж різницею голів, але з іншим рахунком, була обіграна 8 вересня Ісландія - там за рахунок обміну м'ячами наприкінці поєдинок закінчився з рахунком 3:1 на користь люксембуржців.

Статистика особистих зустрічей

Люксембург виграв 2-й поєдинок у цій парі, 1961-го року. Але потім ось уже 15 разів поспіль перемагали лише португальці.

Прогноз

Букмекерські контори чекають, звичайно, на перемогу Роналду та компанії, але вже дуже низько вони оцінюють гостей. Можна спробувати парі на перемогу Люксембурга при форі +3,0 м'ячів (коефіцієнт - 2,0).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 14
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
Спорт уа вы считаете нормальным, когда этот лицемерный сепар обзывает вас помойным сайтом и (одновременно) требует исключения любых нормальных оппонентов из форума? ОНО видимо привыкло всех обзывать помойкой, наверное сам там и живет. Постоянно
FootFun1
Спорт.юа брехуни навіть тут на фору Люксембургу +3 коф - 1,77 а не 2,0. А на перемогу 47, а цей помийний сайт якому подобається терпіти приниження державної мови, пише що 24