Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 11 вересня 2023, 01:00
1918
0

ЦИТКІН: «Хотіли довести, що 0:7 в Івано-Франківську – випадковість»

Головний тренер «Хуста» прокоментував нічию з «Нивою» з Бузової

| Оновлено 11 вересня 2023, 01:00
1918
0
ЦИТКІН: «Хотіли довести, що 0:7 в Івано-Франківську – випадковість»
ФК Нива Вінниця. Володимир Циткін

10 вересня в 7 турі Першої ліги один з лідерів підгрупи «А» – бузівська «Нива» – неочікувано розійшовся миром з «Хустом» (2:2).

В розмові з кореспондентом Sport.ua головний тренер закарпатців Володимир Циткін розповів, хто з суперників був ближче до перемоги:

– Вважаю, що ми більше заслужили на звитягу, тим паче, що один з голів господарі забили з пенальті.

Після розгрому в 5 турі в Івано-Франківську багато експертів почали передрікати «Хусту» виліт, але вони явно недооцінили «містян», які в двох наступних поєдинках набрали чотири очки.

– Ми всі хотіли довести, що провал в Івано-Франківську – випадковість. Можливо, далося взнаки те, що перед від'їздом на поєдинок з «Прикарпаттям» наші лави з різних причин покинули кілька провідних футболістів, не обійшлося без дитячих помилок воротаря, не зуміли згуртуватися, коли залишилися в меншості.

Слід віддати належне клубному керівництву, яке після розгромної поразки зберігало спокій, не робило якихось поспішних висновків, а дало можливість розставити всі крапки над «і» всередині колективу.

Можливо в переможному поєдинку з «Поділлям» і в протистоянні з бузівською «Нивою» пішли на користь якісь перешикування, що вплинули на тактику?

– Та ні, обійшлося без пертурбацій, ми й надалі дотримуємося звичних для нас схем. Зрештою, не треба забувати, що в «Хуста» доволі скромний бюджет і тому ми поки що розраховуємо тільки на тих виконавців, що вже є на контракті. Хіба що в матчі з «Поділлям» десь пощастило, коли під час зливи у гостей виникли проблеми з бутсами. Але це не суттєво.

Головне, що підопічні виходили на поле максимально налаштованими, горіли бажанням довести, що помиляються ті, хто вже скинув «Хуст» з рахунку.

До речі, в заявці на матч з «Нивою» в «містян» було лише 18 футболістів. Чи не замало, аби дограти першу частину сезону?

– Згоден, тому ми в пошуку, хоча у виборі вже дуже обмежені. Все ж, сподіваюся, що когось з вільних агентів таки підпишемо, – сказав Циткін.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.