Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 вересня 2023, 21:59
964
0

Ірландія – Нідерланди. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 10 вересня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 10 вересня 2023, 21:59
964
0
Ірландія – Нідерланди. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

10 вересня на «Авіві Стедіум» пройде матч 6-го туру кваліфікації Євро, в якому збірна Ірландії зустрінеться зі збірною Нідерландів. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Ірландія

Команда досить давно вже не досягала суттєвих успіхів. Наприклад, минулого року вона закінчила лише на третьому місці у групі дивізіону В Ліги Націй – нижче за Україну та Шотландію. Але зважаючи на те, що Стівен Кенні зберіг свою посаду, керівництво федерації розуміє, що це і є стеля можливостей для зелених. 2023-го року, після непростих 3:2 у товариському поєдинку з Латвією, були нові поразки, не лише від фаворита, Франції, а й навіть із Грецією (виїзні 2:1). І лише Гібралтар розгромили 3:0. В рамках цього вікна ірландці починали в Парижі. І вже до початку 2-го тайму Мбаппе та компанія оформила підсумкові 2:0 на свою користь.

Нідерланди

Збірна свого часу втратила через те, що не змогла втримати Кумана - того зманили до Барселони, і від цього найгірше стало, швидше за все, всім. І досить очікувано саме на безробітного Рональда зробили ставку взимку після непоганого чемпіонату світу, що стало останнім успіхом ван Гала. Але повторний дебют фахівця обернувся провалом у вигляді 0:4 у Парижі із Францією. А влітку, у домашньому фіналі чотирьох, нідерландці програли і хорватам, 2:4 та італійцям, 2:3. Не дивно, що вже на початку осені пішли розмови про можливу відставку. Минулого четверга з Грецією нарешті змогли показати переконливий футбол, довівши до розгромних 3:0 ще до перерви. Але треба продовжувати так само, щоб вийти на Євро.

Статистика особистих зустрічей

Нідерланди загалом мають перевагу в історії протистоянь. Але в 5 крайніх очних поєдинках, починаючи з 2000-го року, нідерландці виграли лише одного разу, за пари поразок. А 2016-го, в останньому матчі, все закінчилося нічиєю 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що ірландцям допоможуть навіть рідні стіни, їхній козир. Погодимося та повіримо, що ці нідерландці зможуть виграти 2-й поєдинок вікна (коефіцієнт – 1,68).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.