Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
|
300
0

Євген ПЕТРУШЕВСЬКИЙ: «ФГУ перебудовує всю управлінську систему»

Перший віце-президент ФГУ – про початок сезону та подальші плани.

Євген ПЕТРУШЕВСЬКИЙ: «ФГУ перебудовує всю управлінську систему»
ФГУ. Євген Петрушевский

Перший віцепрезидент Федерації гандболу України Євген Петрушевський підбив підсумки початку сезону 2023/24 та розповів про подальші плани організації

«Наш спортивний сезон розпочався з проведення в Києві Суперкубка України серед чоловічих та жіночих команд. Ми заявили, що гандбол є, він продовжує виконувати своє завдання. Також дуже важливо, що ми залучили до заходу дітей в рамках фестивалю «Активні Діти України», який став частиною Суперкубка. Таким чином нам вдалось об'єднати фізичну активність та спорт вищих досягнень. Це була спільна робота Федерації гандболу України, Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету України та Міністерство освіти та науки України. Вийшла яскрава подія і діти були дуже задоволені.

Наступний крок й інший напрямок роботи ФГУ — це розробка освітніх стандартів для тренерів різних категорій - EHF Master coach, категорії А та категорії Б.

Ніщо нас не може зупинити, жодні агресори, ми рухаємося вперед, завдяки можливості, що нам дають Сили оборони України.

Ми маємо активно вкладатись в освітній напрямок. І серед іншого маємо сприяти обізнаності наших тренерів у використанні сучасних технологій у своїй роботі. Наприклад це платформа XPS Network, яку використовують фахівці в гандболі в усій Європі. Ця платформа об'єднує в собі аналітику ігор та тренувань, створення тренувальних планів, календар активностей, комунікацію між спортсменами та тренерами та багато іншого. Федерація футболу України та наші партнери з XPS Network дають можливість залучити всіх наших тренерів на цю платформу. Перша лекція з основ роботи з XPS Network вже відбулась. 13 вересня планується практичне заняття по роботі з XPS Network. З тим, щоб вже упродовж перших турів чемпіонату України тренери могли її пробувати використовувати для аналізу ігор.

Якщо узагальнити, то ФГУ перебудовує всю управлінську систему. Так, ми все ще відстаємо, і на це є об`єктивні причини, але ми рухаємося в правильному напрямку і подивимося, хто буде першим на фініші», – сказав Петрушевський.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Наталія Букса – віце-чемпіонка Європи. Як українки на Родосі виступили
Інші види | 01 травня 2024, 11:26 0
Наталія Букса – віце-чемпіонка Європи. Як українки на Родосі виступили

Блогер Sport.ua Олексій Рижков – про жіночий шаховий континентальний форум, який фінішував у Греції

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.